dobar decko los u skoli
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vise od 48h su prosli tako da prcanje krcanjedobar decko los u skoli
Ovisnici sa foruma pozdrav za palu bracudobar decko los u skoli
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHKolko si glup bata uzimao za evente na kojim vi niste sposobni da pobedite jer nemate ruke.Pozz od V.Gambina i P.Favele
Dz.Cappone
STA MENE BOLI KURAC STO SI SE JAVIO BRAJAN NIJE LIDER FAMA HAHAHAHAHAHAHAHAHDraga aministracijo na ovom povu se vidi kako sam ja uzimao oruzje ali samo pogledajte vreme uzimanja ja to nisam uzimao npr za pucanje u getu nego za informal bizz i tako takodje sam se javio zameniku lidera da cu napustiti familiju evo i snimak Watch gg | Streamable takodje me kace zato sto sam okacio igraca 69136 odnosno blacklistovanog igraca Crzy Leagera koji sada evade na tom nalogu zamolio bih da se lepo proveri vreme uzimanja i datum LP.
nedo bog on da nas kerija geto warriro moj brat nek nauci prvo da ne namestava drugima ban pa onda kad ga neko okaci da palce na 10 odigranih informala nije imao 2 killa nek ide na pijacBravo braco al ste opasni zovete ljude da vas kerijaju na informale i onda kad livaju i odu u drugi fam kod drugara vi kacite. Kolko ste ocajni. On ce vrv dobiti ban ali to vas ne vadi od toga da ste sljam od ljudi. Uzivajte u ostatku dana
izvini fejk forum akauntunedo bog on da nas kerija geto warriro moj brat nek nauci prvo da ne namestava drugima ban pa onda kad ga neko okaci da palce na 10 odigranih informala nije imao 2 killa nek ide na pijac
Beli znam da ban evedasnedo bog on da nas kerija geto warriro moj brat nek nauci prvo da ne namestava drugima ban pa onda kad ga neko okaci da palce na 10 odigranih informala nije imao 2 killa nek ide na pijac