Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
09090
Players nickname
lionel ronaldo
Suspect ID
58536
Date of violation
Jan 3, 2025
Time of violation
0088
Proofs
https://streamable.com/lyth3l

Pavle Favela

Player
Player
Draga aministracijo na ovom povu se vidi kako sam ja uzimao oruzje ali samo pogledajte vreme uzimanja ja to nisam uzimao npr za pucanje u getu nego za informal bizz i tako takodje sam se javio zameniku lidera da cu napustiti familiju evo i snimak Watch gg | Streamable takodje me kace zato sto sam okacio igraca 69136 odnosno blacklistovanog igraca Crzy Leagera koji sada evade na tom nalogu zamolio bih da se lepo proveri vreme uzimanja i datum LP.

belii nexonnnnn

Player
Player
Draga aministracijo na ovom povu se vidi kako sam ja uzimao oruzje ali samo pogledajte vreme uzimanja ja to nisam uzimao npr za pucanje u getu nego za informal bizz i tako takodje sam se javio zameniku lidera da cu napustiti familiju evo i snimak Watch gg | Streamable takodje me kace zato sto sam okacio igraca 69136 odnosno blacklistovanog igraca Crzy Leagera koji sada evade na tom nalogu zamolio bih da se lepo proveri vreme uzimanja i datum LP.
STA MENE BOLI KURAC STO SI SE JAVIO BRAJAN NIJE LIDER FAMA HAHAHAHAHAHAHAHAH

Vukasin Espada

Player
Player
Bravo braco al ste opasni zovete ljude da vas kerijaju na informale i onda kad livaju i odu u drugi fam kod drugara vi kacite. Kolko ste ocajni. On ce vrv dobiti ban ali to vas ne vadi od toga da ste sljam od ljudi. Uzivajte u ostatku dana

belii nexonnnnn

Player
Player
Bravo braco al ste opasni zovete ljude da vas kerijaju na informale i onda kad livaju i odu u drugi fam kod drugara vi kacite. Kolko ste ocajni. On ce vrv dobiti ban ali to vas ne vadi od toga da ste sljam od ljudi. Uzivajte u ostatku dana
nedo bog on da nas kerija geto warriro moj brat nek nauci prvo da ne namestava drugima ban pa onda kad ga neko okaci da palce na 10 odigranih informala nije imao 2 killa nek ide na pijac

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
POV vam je na privatnom
Rok za dostavu POV-a 6h​

Top Bottom