Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69301
Players nickname
Nemanja Angle
Administrators nickname
Jozo Bozo
Date
Jan 3, 2025
Time
21:51
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/905204/

Nemaanja Angel

Player
Player
Bio sam kaznjen za istu situaciju neznam sta se desava sa ovom adminom ali nije prvi put ja prvi dan na projektu kad sam bio on se meni ponasao samo jer je admin zamolio bi da mi se skine warn i demorgan a i na tu zalbu nema ceo pov stvarno neznam sta ovaj admin radi prvo nema ceo pov gde smo mi brojali drugo ja sam bio kaznjen za ovu situaciju u proofs je zalba na mene gde nije pravilo donio odluku zamiolio bi da se maksimalno kazni admin

Jocke Bocke

Player
Player
Bio sam kaznjen za istu situaciju neznam sta se desava sa ovom adminom ali nije prvi put ja prvi dan na projektu kad sam bio on se meni ponasao samo jer je admin zamolio bi da mi se skine warn i demorgan a i na tu zalbu nema ceo pov stvarno neznam sta ovaj admin radi prvo nema ceo pov gde smo mi brojali drugo ja sam bio kaznjen za ovu situaciju u proofs je zalba na mene gde nije pravilo donio odluku zamiolio bi da se maksimalno kazni admin
Upravu je I ja dok sam igrao admin nije znao sta radi sad sam pogledao prihvatio zalbu a nema ceo pov od Cele situacije jos lik kaze da je kaznjen znaci svasta se prima u adminima

Jocke Bocke

Player
Player
Jos na sve to vidite kako lik kempa na roofu znaci I mozda zato nije cuo brojanje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom