Kako je on mene ubio dok je bio u animaciji
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Promasio si ga dok je bio na podu ruke nemasKako je on mene ubio dok je bio u animaciji
samo ti nemoj da pricas o rukamaPromasio si ga dok je bio na podu ruke nemas
Ja cu pricat jer nikad nisam koristio chetove kao ti kad si shreo skrin u brigada vc I kurcio se kako stavljas citove bolje cuti da ne vadimo povovesamo ti nemoj da pricas o rukama
coldJa cu pricat jer nikad nisam koristio chetove kao ti kad si shreo skrin u brigada vc I kurcio se kako stavljas citove bolje cuti da ne vadimo povove
Jocke nikad nisi ruke imao ne gubi seJa cu pricat jer nikad nisam koristio chetove kao ti kad si shreo skrin u brigada vc I kurcio se kako stavljas citove bolje cuti da ne vadimo povove
Da al zato si plakao u legama da igras inf a ja nisam jocke samo mi se tako zove acc ja sam ti perma banovanJocke nikad nisi ruke imao ne gubi se
HAHHAHAHAHAHAHAHAJa cu pricat jer nikad nisam koristio chetove kao ti kad si shreo skrin u brigada vc I kurcio se kako stavljas citove bolje cuti da ne vadimo povove
Mani ga vidis da ne zna sta pricaHAHHAHAHAHAHAHAHA
da smesno je zato sto imam povoa od tebe secas se kad si me okacio za ban evaiding pa si povukao kao zalbu kad smo pricali ja ti i ogisha povukao si istu sekundi jadnice sad mozes da negiras al imam i toga povHAHHAHAHAHAHAHAHA