Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Žalba na oprganizaciju Lifeinvader | Veljana Cupic

Your ID
7535
Players nickname
Michael Desanta
Suspect ID
14531
Date of violation
Apr 25, 2022
Time of violation
20:02
Proofs
https://imgur.com/a/RFSupjX

Michael Desanta

Player
Player
Jednostavno kao sto ce se vidjeti u dokazima clanovi organizacije ne znaju pisati oglase sad sto lider radi po tom pitanji ne znam jer me je stavio na black listu, iako je problem bio OOC pa je svejedno reagirao IC ugl da ne duljim. U prosloj zalbi je bilo receno Shomy da ce se to resit al nije se resilo jer organizacija i dalje ne radi posao kako je to trazeno od njih, ne znaju koja su auta iz kutije koja nisu, padaju na jednostavnim oglasima. mislim da li se to ljude invita ono fora frend mi je pa znam da zna oglase il ih se ispituje pa trollaju sa oglasima, jer ovo sto ce se vidjeti je samo par oglasa koje sam uspio slikati kad sam tu koliko je njih postavljeno tokom dana da nevalja mogu mislit. uglavnom sirim zalbu bez veze radi se o nemaru lidera o organizaciji i ocim manjku autoritera jer ovako sta se ne moze gledat u organizaciji kao sto je Lifeinvader

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Jednostavno kao sto ce se vidjeti u dokazima clanovi organizacije ne znaju pisati oglase sad sto lider radi po tom pitanji ne znam jer me je stavio na black listu, iako je problem bio OOC pa je svejedno reagirao IC ugl da ne duljim. U prosloj zalbi je bilo receno Shomy da ce se to resit al nije se resilo jer organizacija i dalje ne radi posao kako je to trazeno od njih, ne znaju koja su auta iz kutije koja nisu, padaju na jednostavnim oglasima. mislim da li se to ljude invita ono fora frend mi je pa znam da zna oglase il ih se ispituje pa trollaju sa oglasima, jer ovo sto ce se vidjeti je samo par oglasa koje sam uspio slikati kad sam tu koliko je njih postavljeno tokom dana da nevalja mogu mislit. uglavnom sirim zalbu bez veze radi se o nemaru lidera o organizaciji i ocim manjku autoritera jer ovako sta se ne moze gledat u organizaciji kao sto je Lifeinvader
Pročitao sam 6 puta da opet nebi skapirao šta želiš da postigneš ovom žalbom.
Brat zna sva pravila sad, a dok radio "nije imao nikakvih greška"
desanta_1.png

Last edited:

baalesh

Player
Player
kompleksas misli da ce postici nesto, bivsi i ugledni admin skinut jer vredja i pominje roditelje igracima bravo smekeru uspeo si u zivotu😂

Michael Desanta

Player
Player
kompleksas misli da ce postici nesto, bivsi i ugledni admin skinut jer vredja i pominje roditelje igracima bravo smekeru uspeo si u zivotu😂
kako plitko pojedinci gledaju situacije. ugledni admin skinut hah nit znas sta je sve bilo al vazno je da komentiras ja sam rekao ono sto je bilo u zalbi iz konteksta i to je bilo ocito, snimao sam skoro 1h tog klinca kako odlazi u bloods HQ psuje im sve puca ih i VDM-a ih i onda je mali odlucio da pise Ticket: aloo vdmaju me likovi help. ja sam dosao i reko sto se culo nisam mogao ni mislit da sve to sto sam snimio ne mogu da pregledam jer sam snimao sa AMD Radeon software i fajl nije bilo moguce otvorit da sam samo znao kako da fixam to ja bi dan danas bio admin. Skemer? koga sam ja scamao? Ah da Rimfet mi je poslao 800k umjesto 80k i odma poceo psovat sve zivo i mrtvo da mu vratim da mi j**e sve, naravno da mu nisam dao stovise imao sam i klip di sam snimio kako psuje i kako ja fino te pare doniram :D . isto tako sad dok sam pisao ovu glupost ti si Skamer promjenio u Smeker pitam se sto. za svaku svoju situaciju koja se samnom desila imam odgovor i 90% stvari koje se dese su klipane kod mene jer snimam sve, al bas sve.
trebam li sta dodati za tebe vise? sreca je tvoja sto habibi nije htio da te prijavi, jer si lagano ban mogo dobit za ono sto si sve pisao ovo je samo 1 od 10ak slika koje su poslane.
Pročitao sam 6 puta da opet nebi skapirao šta želiš da postigneš ovom žalbom.
Brat zna sva pravila sad, a dok radio "nije imao nikakvih greška"
desanta_1.png
Hmm jesi li jos ljut na mene jer ti nisam poklonio helic od 20mil

Ja svaku svoju situaciju opravdam i mogu da se pogledam u ogledalo, a kako je vama pojedincima?

Gjorg_Martinsson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu, pod sledećim uslovima.​
  • Priloženi dokazi stariji od 48H od trenutka postavljanja žalbe neće biti uzeti u obzir.​
  • Svaki materijal koji je editovan ili je dopisan tekst na istom u buduće neće biti uzet u obzir.​
  • Organizacija LifeInvader biće upozorena.​

Top Bottom