Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49176
Players nickname
Dvodzili Steambin
Suspect ID
23454
Date of violation
Jan 4, 2025
Time of violation
00:69
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=m-6NW9vpyfc

Daniel Ribolovac

Player
Player
ovaj igrac je prenosio pare sa main na twink acc takodje i iteme je prebacivala i proverite je za G.P 1.1 i G.P 1.4 hvala

ja sam dvodzili iz njenog fama i eto frantelli mi je sakrio cit u steam binu i clenao ceo pc za 2m kao i mnogima na ovom serveru
Nemo da kenjas puno jel moguce da nemas zivota i da toliko zelis da unistis neku igricu trebas se sramiti, batali ovo idi malo pogledaj sebe u ogledalo vidi kako su ti roditelji itd... nemoj biti mangup msm vec jesi

Daniel Ribolovac

Player
Player
ovaj igrac je prenosio pare sa main na twink acc takodje i iteme je prebacivala i proverite je za G.P 1.1 i G.P 1.4 hvala

ja sam dvodzili iz njenog fama i eto frantelli mi je sakrio cit u steam binu i clenao ceo pc za 2m kao i mnogima na ovom serveru
Your ID63Players nicknameSteam binSuspect ID0000Date of violationJan 4, 2025Time of violation00:23
Your ID49176Players nicknameDvodzili SteambinSuspect ID23454Date of violationJan 4, 2025Time of violation00:69
ovo su od ove zalbe i prosle na blueblod sto se pravis mangup i fake prof? e moj ti neces ti daleko dogurat u zivotu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom