Informacije:
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: luka_0007
6. Vaše ingame ime: Lukile White
7. Vaš ID: 53040
Dodatne informacije:
1. Lider za.....FIB(Federal Invesigation Bureau):
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
4. Kriterijumi:
5. Stvari koje bih uradio:
6. Kodovi:
6. Rankovi:
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: luka_0007
6. Vaše ingame ime: Lukile White
7. Vaš ID: 53040
Dodatne informacije:
1. Lider za.....FIB(Federal Invesigation Bureau):
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
- Ovako, najiskrenije prva zelja da budem lider ove organizacije je jer je FIB jedna od prvih i glavnih organizacija na ovom serveru jer se sve vrti oko nje. Naravno ne smatram da je bas najglavnija ali najvise stvari moze da radi i da se radi u njoj , stvarno bih zeleo da mi se pruzi jedna sansa da vodim ovakvu organizaciju i zeleo bih da pokazem da mogu da je uspesno vodim iako ovu organizaciju uopste nije lako voditi , ali imam moje ljude koji ce mi pomoci i naravno sa svojim znanjem steknutim na ovom serveru takodje.
- FIB je napravljen radi skupljanja dokaza i to mi je drugi razlog zasto zelim bas fib jer sam proveo bas dosta vremena u fibu i non stop snimao dokaze te se razumem u okviru celog FIB-a i iskreno da vam kazem bas sam dosta vremena proveo na serveru i uzivao u rp-anju u state organizacijama ali nijedna nije bila kao FIB zato sto ima mnogo zabvanih situacija i mnogo privilegija koje se mogu napraviti ako ljudi to zele.
- Generalno nikad nisam bio lider , te zelim da probam to iskustvo i postanem jedan i pokazem svima kako to mogu biti, da izguram sve kako treba i da ljudi steknu poverenje u mene. Roleplay mi se jako svidja u FIB-u i generalno celoukupan FIB zbog samih stvari koje se mogu raditi u njemu, jer je sve u tajni . Tako da cu pokazati svima sa svojim ljudima da je FIB jedna od najozbiljnih i jacih organizacija na serveru i smatram da je moze voditi uspesno samo osoba koja je provela dosta vremena u FIB-u i na samom serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Potrudio bi se da FIB drzim na oku sve vreme to znaci da bi pratio svakog clana i objasnio mu kako da snima dokaze kako da radi kao nas clan i sta treba da radi jer je stvarno tesko sklopiti Case-File ako nemamo dobre dokaze i to mi je jedan od razloga da poboljsamo RP na ovom serveru u FIB-u.
- Voleo bih da napravim sto vise racija da ne dozovlimo kriminalcima da budu jaci od nas po RP jer sad u poslednje vreme nas stalno dobijaju i to nikako ne ide u balans orgnizacija zbog isplata , te mislim da je povecanje razine roleplay-a i ozbiljnost maksimlano potrebna.
- Bio bih prema svima iskren i posten, na to mislim kada treba da se pokazem to liderstvo kako bi me svi slusali morao bih da budem malo stroziji, naravno ja sam opusten te svi mogu da se opuste oko mena kada treba a kada su ozbiljne situacije da svi budu normalni i smireni u RP-anju !
- Imao bih dosta specijalnih jedinica koje bi non stop bile aktivne jer FIB nije tu samo da bi skupljao dokaze vec da u tajni cuva gradjane i naravno da usmerava druge organizacije kako treba da rade. Naravno, ne mislim da im sad zabranim da rade nesto nego da im te jedinice pomognu u radu ako im pomoc treba.
- Kao lider ove bitne organizacije pokusao bih da smanjim konflikte izmedju svih zaposlenika drugih organizacija i moje organizacije na talackama, gunstore pljackama, i tako dalje jer sam u zadnje vreme gledao i cuo kako se svi svadjaju i svi pricaju u glas. Organizacija sa ljudstvom koje nema granica u sali ne moze uspeti isto tako ni u bitnim akcijama. Ja bih se potrudio da poboljsam takvo ponasanje i da na akcijama ne bude takvih situacija.
- Komunikacija bi bila povecana na maksimalan nivo, tu mislim na: kodove koji ce se primenjivati na tekstualnoj radio stanici kao i na klasicnoj radio stanici. To bi organizaciji dosta pomoglo jer ljudi non stop vicu, MG-aju ili su neozbiljni u situacijama u kojima treba biti fokusiran 100%. Ako dobijem mogucnost da vodim ovu jedinstvenu organizaciju potrudio bih se da se takve stvari ne desavaju i da se to resi sto pre.
- Takodje bih stalno pravio u saradnji sa drugim organizacijama realistcne simulacije talackih, i ostalih akcija kako bi se sve organizacije spremile, i bile usresredjene na efikasnu odbranu prodavnice i odbranu taoca od kriminlanih bandi!
- Primetio sam da ima previse toksincnosti i nepreikladnog ponasanja u FIB-u u zadnje vreme. Fibovi agenti se lose ponasaju prema clanovima drugih organizacija i brane im da rade svoj posao kako dolikuje jer je FIB druga najjaca organizacija. To ce mi biti prva stvar koju necu dozvoliti svojim clanovima jer smatram da su sve organizacije podjednako bitne, i ne zelim da moji clanovi FIB-a clanovima drugih organizacija unistavaju RP kakav bi oni zeleli da imaju. Takodje zelim da imam odlicnu saradnju sa drugim organizacijama jer su oni meni vrlo potrebni za vodjstvo aktivnog FIB-a.
- Imamo vec formiran tim HC-a koji ce se truditi da mi organizacija bude jedna od najaktivnijh kada ja nisam tu i snimati dokaze ujedno sa svim clanovima, jer su dokazi bitni kako bi racije bile aktivne i kako bi se ostale organizacije aktivirale dolaskom na ovaj dogadjaj. Sa ovim timom cemo imati predobar i preozbiljan RP!
4. Kriterijumi:
- 14 godina OOC
- 18 godina IC
- Postovanje svih clanova
- Postovanje svakog cina iznad sebe
- Postovanje HC i Lidera
- Poznavanje svih pravila grada!
- Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice naucen)
- Toksicnost je strogo zabranjena te (neprikladno ponasanje)
5. Stvari koje bih uradio:
- Ucio bih ljude kako se snimaju dokazi licno ja
- Bio bih najozbiljni sto mogu, i bio bih prema svima korektan (To znaci ko se trudi i zeli da doprinese ovoj organizaciji bice nagradjen)
- Rankovi su mi napravljeni tako da ne mogu svi da pocnu od HC-a. Svako bi morao da se dokaze kroz roleplay vremenom i da dobije zasluzeni rank.
- FIB bih napravio da bude stvarno dobra organizacija te bih dodao dosta stvari za nju koje cete sami videti ako je budem uzeo, imam dosta ideja.
- I naravno, prema svima bih bio kao da nisam lider jer samo ne zelim da ljudi beze od mene iz organizacije nego da vide da svi mogu biti HC ako se trude!
6. Kodovi:
- 10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
- 10-2 - Negativno.
- 10-3 - Prekid razgovora na centrali.
- 10-4 - Potvrda / Primljeno.
- 10-5 - Ponovite poslednji prenos.
- 10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
- 10-7 - Pauza.
- 10-8 - Povratak sa pauze.
- 10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
- 10-10 - Pucnjava u toku.
- 10-11 - Pljačka u toku.
- 10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
- 10-20 - Trenutna lokacija?
- 10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
- 10-33 - Hitno potrebna podrska!
- 10-35 - Ranjen gradjanin
- 10-99 - Situacija je završena!
- 10-95 - Prevoz lica do zatvora
- 10-55 - Zaustavljeno vozilo
- 10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
- 10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
- Kod A - Pad igre
- Kod B - F8 i U
- Status 1 - Dolazak na smenu
- Status 2 - Odlazak sa smene
6. Rankovi: