pa da pcnemo
bio je pc-chekan i odobreno je takodje bio je okacen za pomagenje bl igraca takodje odobreno
Approved - losa donesena odluka I Aki Lazic
Approved - MG FearRP PZZ | 26865 u navedenoj zalbi samo treba da se navede warn familije jer su njih 4 bili na discord pricali i vide se id-jevi koji su pricali MG id:886 id:62350 id:29389 id:48027
gta5grand.com
Approved - MG FearRP PZZ | 26865
Drzimo mu 6 pusaka na glavi on govori kako ga to ne zanima i kako smo prekrsili pravilo.
gta5grand.com
Approved - NonRP, DM | 8056 i 26865
Bukvalno sam stajao samo ispred salona u zelenoj zoni, likovi su dosli iz cista mira poceli da gaze igrace, lupaju kola ljudima. Na kraju su mi izgurali kola iz zelene zone, te me ubili i ukrali auto.Iskreno mi samo zao sto postoje ovakvi ljudi koji kvare igru.
gta5grand.com
Approved - NonRP, DM | 8056 i 26865
Bukvalno sam stajao samo ispred salona u zelenoj zoni, likovi su dosli iz cista mira poceli da gaze igrace, lupaju kola ljudima. Na kraju su mi izgurali kola iz zelene zone, te me ubili i ukrali auto.Iskreno mi samo zao sto postoje ovakvi ljudi koji kvare igru.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 20504
hapse me policajci i samo su me ubili bez razloga i brojanja dok sam bio vezan
gta5grand.com
Approved - BA | 40375, 48580, 42583
Na pov-u se vidi kako rade bag sa radiom molim da administracija zatrazi pov od doticnih...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 I Mimi Verstapen
Grand Theft Auto V 2024.02.19 - 22.00.48.12.DVR - Trim na videu se vidi da pucam jednom i to pored lika a taj lik je moj drug nije bitno sto je dovelo da ja opalim metak jer nisam ni hitao njega i on nije mene kacio a na videu se vidi da je on pored mene u trenutku kad pucam a ja pucam prema zidu.
gta5grand.com
Approved - MG I 26865
Kao sto se vidi i cuje na Snimku Lik Mesa ic i Oc Ingame Prica PG Ponavlja vise puta
gta5grand.com
Approved - 𝐁𝐀 | 𝟐𝟔𝟖𝟔𝟓
u povu se vidi kako igrac radi BA tako sto pravi latinicu prvo pa ulazi nakon toga u igru i pojavljuje se ziv pov:
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | 0000
decko ti si prso pucas bez dovoljno rp razloga dosli smo da se sprdamo ali jbg vi ste npc lider vas kupio iz pred hotela i sad mu samo sticate pare,,,,hahahah,,,, Bez razloga? Ja verujem da je dovoljan razlog da brojis nekome kada je u tvom dvoristu
gta5grand.com
bio je pc-chekan i odobreno je takodje bio je okacen za pomagenje bl igraca takodje odobreno