Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Murinjoo

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uroš
2. Vaše godine :16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosek online po danu: 10-12h
5. Vaš Discord:heerroo1
6. Vaše ingame ime:Urkee Low
7. Vaš ID:65890

Dalje informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Imam veliko iskustva iz organizacija i state i crime i generalno boravka na serveru, dobio sam veliku želju da se prvi put oprobani kao lider neke organizacija a pogotovo FIB-a smatram da imam kvalitet i mogu biti vodja istog, i daću sve od sebe da napravim opet najmoćniju organizaciju na serveru.

U FIB-u imam iskustva kao najmanji rank i kao High Command, gde sam uspešno doprinosio organizaciji, kao što je hapšenje, vodjenje jedinice i sakupljanje dokaza za racije, kao i u ostalim državnim organizacijama (SAHP,LSPD,), gde sam uvek bio High Command, i gde su i lideri I zaposlenici mogli da se oslone na mene i moje odluke.

Iza sebe imam veliko RolePlay iskustvo sto u FIB-u, sto na samom serveru. Dobro sam upoznat sa pravilima servera i celokupnim zakonikom, što ću vrlo rado preneti svojim zaposlenicima i ljudima koji će biti u mojoj organizaciji .Kao podršku i buduće saradnike imam veliki broj ljudi iz organizacija, i oni koji su bili High Commanda, što govori da i oni sami imaju veliko iskustvo što se tiče samog FIB-a, gde ćemo svi kao tim da se potrudimo da pruzimk.pomoc ljudima i maksimalno ih lepo uvede u posao kao FIB agent.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Nikako ne bih dozvolio toksičnost i nacionalizam u organizacija a maksimalno BiH se potrudio da svakom članu udovoljim koliko je do mene.

Pokušao bih tokom svog mandata da uradim najviše mogućih racija da povećamo nivo aktivnosti organizacije i samih članova
Probao bih da u saradnji sa ostalim State organizacijama makar jednom nedeljno odradimo zajedničku patrolu.

Pre svega zelim da minimalno jednom, nedeljno organizujemo sastanak svih državnih organizacija radi lakse komunikacije i saradnje medju državnim službenicima.
Trudio bih se da ne dolazi do do svadja i konflikta izmedju organizacija i mog tima pa BiH samim tim pokušao i da napravim najbolji moguću saradnju sa svim organizacijama.

Saradjivali bi sa LSPD I SAHP-om kao pomoć prilikom hapšenja slobodnih kriminalaca, što na auto putu, što u samom gradu.
Uvek bismo bili tu na poziv GOV-u i NG-u da zajedno sudelujemo oko rešavanja problema sa ostalim organizacijama, a i kao pomoć oko pitanja gradjana Los Santosa i pomoći NG-u na kapijama i pomoć prilikom Ammo Run-a

Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naređenju većeg čina i prave vrstu.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na radiu
10-4 - Potvrdno
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Prijava Pauze
10-8 - Odjava Pauze
10-9 - Ranjeni Dražavni Službenik
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme i formiranje vrste na 10-1
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutno stanje celog FIB-a
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za Pešakom

Činovi:

1.Suspend 48h
2.Suspend 24h
3.Suspend 12h
4.Recruitment Agent
5.Agent
6.Senior Agent
7.Special Agent
8.Detective
9.Senior Detective
10.Head Detective
11.Commander
12.Senior Commander
13.Head Commander
14.Captain
15.Senior Captain
16.Head Captain
17.Investigator
18.Consultant
19.Director of Operations(DOC)
20.Director of Security
21.Director of Strategy
22.Senior Training Advisor
23.Special Forces Trainer
24.Deputy Head Of Department
25.Head Of Department (HOD)
26.Chief Of Staff (COS)
27. 00 Agent
28.Assistant of Fib Director
29.Deputy Fib Director
30.FIB Director

Pre svega želeo bih želeo dovesti RolePlay do većeg nivoa Takodje i sam FIB

Hvala na Čitanju i Nadam se pozitivnom odgovoru Draga Administracijo.

Urke Murinjoo

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uroš
2. Vaše godine :16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosek online po danu: 10-12h
5. Vaš Discord:heerroo1
6. Vaše ingame ime:Urkee Low
7. Vaš ID:65890

Dalje informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Imam veliko iskustva iz organizacija i state i crime i generalno boravka na serveru, dobio sam veliku želju da se prvi put oprobani kao lider neke organizacija a pogotovo FIB-a smatram da imam kvalitet i mogu biti vodja istog, i daću sve od sebe da napravim opet najmoćniju organizaciju na serveru.

U FIB-u imam iskustva kao najmanji rank i kao High Command, gde sam uspešno doprinosio organizaciji, kao što je hapšenje, vodjenje jedinice i sakupljanje dokaza za racije, kao i u ostalim državnim organizacijama (SAHP,LSPD,), gde sam uvek bio High Command, i gde su i lideri I zaposlenici mogli da se oslone na mene i moje odluke.

Iza sebe imam veliko RolePlay iskustvo sto u FIB-u, sto na samom serveru. Dobro sam upoznat sa pravilima servera i celokupnim zakonikom, što ću vrlo rado preneti svojim zaposlenicima i ljudima koji će biti u mojoj organizaciji .Kao podršku i buduće saradnike imam veliki broj ljudi iz organizacija, i oni koji su bili High Commanda, što govori da i oni sami imaju veliko iskustvo što se tiče samog FIB-a, gde ćemo svi kao tim da se potrudimo da pruzimk.pomoc ljudima i maksimalno ih lepo uvede u posao kao FIB agent.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Nikako ne bih dozvolio toksičnost i nacionalizam u organizacija a maksimalno BiH se potrudio da svakom članu udovoljim koliko je do mene.

Pokušao bih tokom svog mandata da uradim najviše mogućih racija da povećamo nivo aktivnosti organizacije i samih članova
Probao bih da u saradnji sa ostalim State organizacijama makar jednom nedeljno odradimo zajedničku patrolu.

Pre svega zelim da minimalno jednom, nedeljno organizujemo sastanak svih državnih organizacija radi lakse komunikacije i saradnje medju državnim službenicima.
Trudio bih se da ne dolazi do do svadja i konflikta izmedju organizacija i mog tima pa BiH samim tim pokušao i da napravim najbolji moguću saradnju sa svim organizacijama.

Saradjivali bi sa LSPD I SAHP-om kao pomoć prilikom hapšenja slobodnih kriminalaca, što na auto putu, što u samom gradu.
Uvek bismo bili tu na poziv GOV-u i NG-u da zajedno sudelujemo oko rešavanja problema sa ostalim organizacijama, a i kao pomoć oko pitanja gradjana Los Santosa i pomoći NG-u na kapijama i pomoć prilikom Ammo Run-a

Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naređenju većeg čina i prave vrstu.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na radiu
10-4 - Potvrdno
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Prijava Pauze
10-8 - Odjava Pauze
10-9 - Ranjeni Dražavni Službenik
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme i formiranje vrste na 10-1
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutno stanje celog FIB-a
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za Pešakom

Činovi:

1.Suspend 48h
2.Suspend 24h
3.Suspend 12h
4.Recruitment Agent
5.Agent
6.Senior Agent
7.Special Agent
8.Detective
9.Senior Detective
10.Head Detective
11.Commander
12.Senior Commander
13.Head Commander
14.Captain
15.Senior Captain
16.Head Captain
17.Investigator
18.Consultant
19.Director of Operations(DOC)
20.Director of Security
21.Director of Strategy
22.Senior Training Advisor
23.Special Forces Trainer
24.Deputy Head Of Department
25.Head Of Department (HOD)
26.Chief Of Staff (COS)
27. 00 Agent
28.Assistant of Fib Director
29.Deputy Fib Director
30.FIB Director

Pre svega želeo bih želeo dovesti RolePlay do većeg nivoa Takodje i sam FIB

Hvala na Čitanju i Nadam se pozitivnom odgovoru Draga Administracijo.
Potrebno za Ulazak Minimum 12 godina OOC
14 GODINA IC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom