Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Jaki Panj

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h
5. Vaš Discord: paki_janj
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040

Dodatne informacije

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

- Zelim biti lider ove organizacije jer je organizacija zahtevna i i po meni je jedna od najvaznijih za server te mislim da bih bio veoma uspesan na tom mestu uz svoje ljude.
- Zelim biti lider ove organizacije jer jer organizacija ima veoma zanimljive i korisne opcije za raspolaganje u daljem RP-u i jednostavno mi se to dopada
- Zelim biti lider jer sam previse puta bio u ovom poslu da se ne moze prebrojati, sposoban sam uzeti organizaciju i to pogotovo ovu.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Organizacija ima previse raspolozivih opcija poput barikada, mogucnosti za racijom, i slicno, te mislim da bih uspostavio dovoljnu ravnotezu izmedju sveta kriminala i state-a uz pomoc ovih mogucnosti
- Regrutacije bi bile na svakih 4-5 dana a ne kao do sada, jedna na po 2 nedelje
- FIB bi bila organizacija sa najvise ljudstva na SVIM akcijama
- Racija na BM bi bila svaki ili svaki drugi dan!
- Dodatkom jedinice-- MOSSAD-- : Ova jedinica bi bila iskljucivo samo za dokaze i ovo je najznacajnija jedinica FIBa koja ce postojati
- Dodatkom jedinice --DEA-- : Ova jedinica bi bila bitna za zaplenjivanje vecih kolicina opojnih supstanci i vecih kolicina ilegalnih oruzja.
- Dodatkom jedinice --
UAT-- : Ova jedinica bi bila bitna hapsenje vecih i manjih kriminalaca (po trazenosti drzave) i non stop bi pokusavali da pronadju dilere ovog grada i da ih lise slobode.
- Sa ovom jedinicom bi bile pojacane patrole po gradu i stopa kriminala u tom momentu patrole bi bila manja
- Dodatkom jedinice --Secret Service-- : Ova jedinica bi bila iskljuvico za hvatanje korumpiranih clanova drzavnih organizacija.
- Dodatkom jedinice --00 agent-- : Ova jedinica ce biti spoj jedinica Secret Service i MOSSAD, i u ovoj jedinici ce biti iskljucivo najiskusniji ljudi u gradu i ljudi kojima lider veruje

Struktura cinova
21. FIB Director
20. Deputy Director
19. Assistent Director
18. Chief of Staff
17. 00 Agent
16. Head of Department
15. Deputy Head of Department
14. MOSSAD
13. Secret Service
12. UAT
11. DEA