Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Miki Polimer

Player
Player
Informacije

1
. Vaše ime IRL: Đorđe
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosek online po danu: U zavisnosti od obaveza, od 2.5h do nekad i 6h
5. Vaš Discord: djogame26
6. Vaše ingame ime: Miki Polimer
7. Vaš ID: 52384

Dodatne Informacije:

1. Lider za: Federal Investigation Bureau (FIB)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Moja druga organizacija u kojoj sam bio, jeste FIB. Veoma mi je bilo interesantno raditi kao agent, te se zbog toga i prijavljujem za lidera.

2.2 Pored FIB-a gde sam bio 00-Agent, radio sam i u ostalim državnim organizacijama kao HC. Zbog svojih iskustava sam siguran da ću znatno poboljšati FIB kao organizaciju i sam RolePlay unutar i izvan organizacije.

2.3 Pored svog ličnog iskustva imam i ljude koji su mi od velikog poverenja i koji znaju kako se obaveze FIB-a završavaju kvalitetno i profesionalno. Te bi samim tim, naša komunikacija još od početka mandata bila perfektna, tako da ne dolazi do raznih nesuglasica i nesporazuma, što po meni može ugroziti celu organizaciju.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Imam više saveta i raznih ideja kako bi se poboljšao RolePlay u organizaciji i samim tim na serveru.

Kao prvo, regrutacije bi bile održavane redovno i svi članovi dobijali bi kvalitetne obuke.

Pored toga bismo se trudili da radimo racije i skupljamo dokaze, te pravimo Case File, što bolje, kvalitetnije i profesionalnije. Svi ljudi bi naravno, pored kvalitetne obuke, imali i mogućnost da uvek pitaju nekog HC-a bilo šta, što je nejasno.

Ponekad ali ne tako retko, održavali bismo razne vežbe snage i izdržljivosti, te bi samim tim doveli sve ljude u red, fizičku i psihičku spremu da profesionalno odreaguju u raznim situacijama, poput talačkih situacija, pljački prodavnica itd.

Ove vežbe bismo zajedno mogli raditi sa drugim državnim organizacijama, te pravili neke pokazne vežbe koje bi bile otvorene za javnost i koje bi posmatrale bitne osobe u državi.

Agenti bi uvek bili raspoređeni na nekom zadatku, jer nešto što ne volim, jeste da je stanica puna ljudi koji sede tu, trčkaraju i ništa ne rade.

HC bi redovno imao sastanke na bubici, gde bi se pričalo o svemu vezano za organizaciju.

Ovim bi neke potencijalne greške na vreme bile sanirane i sprečene, tako da ne dođe do istih kada budu bile neke ozbiljnije situacije.

Zbog raznih jedinica, svako bi znao svoje zaduženje te bi svi kolektivno funkcionisali kao jedan tim.

Svi će biti u obavezi da slušaju viši čin. Naravno svaka zloupotreba tog položaja ili toksičnost biće strogo sankcionisana.

Ovo naravno ne znači da HC neće smeti povisiti ton, ukoliko to bude bilo potrebno.

Takođe svako nepoštovanje višeg čina odmah bi bilo sankcionisano.

Ovim bi profesionalnost organizacije bila maksimalno povećana.

Dozvole među činovima bile bi pametno podeljene, tako da ne dođe do iskorišćavanja skladišta, vozila, oružja itd.

Uniforme bi bile u obavezi da se nose.

To bi važilo za sve sem za agente čiji je zadatak da idu undercover i skupljaju dokaze.

U FIB-u bi se nalazila i undercover i normalna vozila FIB-a. Undercover vozila moći će da koriste samo ljudi koji skupljaju dokaze.

Pored svih ovih planova i ideja, postoji još jedna vrlo bitna stavka od koje, po meni, nastaju problemi u nekoj organizaciji. To je ispitivanje.

Pored redovnih regrutacija, građani će imati priliku da se prijave i putem aplikacija na FIB bubici.

Svi koji budu prošli zahteve na aplikaciji ili regrutaciji, bili bi strogo ispitani od strane HC-a.

Sve to bi se odvijalo putem screen sharing-a na bubici, te bi skoro sve mogućnosti za ,,prepisivanje” bile svedene na minimum.

Kada smo već kod bubice, svi kanali bi bili lepo organizovani i sređeni, tako da HC bude u mogućnosti stalno pratiti aktivnost kolega, te samim tim imali bolji pregled ko zaslužuje viši čin, a ko možda i smanjenje čina.

Pored svega toga, svi činovi sem HC-a, bili bi u obavezi redovno popunjavati svoj patrol-log. Tu ne bi morali slati mnogo slika ili snimaka, dovoljno je da svako pošalje šta je uzeto i vraćeno u skladište i kada je počela i završila se smena.

Za ostale aktivnosti poput polja konoplja, banke, podmornice itd. Bili bi napravljeni posebni kanali gde će svi slati slike sa tih akcija.

4. Zahtevi/Kriterijumi za FIB

1
. Najmanje 11 godina IC
2. Najmanje 13 godina OOC
3. Bez tetovaža na licu ili šakama
4. Bez ikakvog dosije-a
5. Vojna legitimacija
6. Dozvola za oružje, vozačka i zdravstveno osiguranje
7. Veoma dobro poznavanje pravila
8. Volja za timskim radom
9. Međupoštovanje
10. Fizička sprema

Rankovi:

1
. Suspend
2. Agent Trainee
3. Agent Junior
4. Agent
5. Agent Senior
6. DEA
7. CTD
8. USOU
9. Deputy Captain DEA
10. Deputy Commander CTD
11. Deputy Captain USOU

--------High Staff--------

12. Captain DEA
13. Commander CTD
14. Captain USOU
15. Marshall
16. Special Agent
17. Air Unit
18. Station Commander

--------High Command--------

19
. 00-Agent
20. Chief
21. Security Director
22. Assistant Director
23. Deputy Director
24. Director​

Objašnjenje za rankove:

DEA
- Drug Enforcement Administration. Ova jedinica bila bi zadužena da skuplja kanabis.

CTD - Counterterrorism Division , bila bi jedinica zadužena za sve specijalne operacije poput talačkih situacija, pljački prodavnica itd.

USOU - Jedinica koja bi išla undercover i skupljala dokaze za CF.

Air Unit - Mala jedinica od 3-4 kolega, koji bi imali dozvolu za vazdušni transport te uvek bili spremni da stupe u pomoć ukoliko se dešavaju ozbiljne potere za off-road vozilima. Ova podrška iz vazduha, sa profesionalnim pilotima, znatno bi poboljšala i ubrzala poteru za osumnjičenima.

Station Commander - Zadužen za čišćenje zgrade, tako da ne bude ljudi koji tamo sede i ništa ne rade.

Chief - U svakoj od 3 jedinice bi bio po jedan Chief, koji bi kontrolisao rad svojih jedinica i rešavao moguće probleme.

Security Director - Lica koja bi bila lično obezbedjenje Directora i njegovih Deputy. Oni bi uvek bili uz njih i išli gde oni idu.

00-Agent - Isto kao USOU, samo što bi bili HC, pokazivali drugima kako se radi taj poso i bili u obavezi pratiti lica tražena od strane države.

Napomena: Air Unit ne bi imala ni Chief-a, ni Captain-a, jer bi bila nezavisna jedinica. Dakle njen rad bi pratio samo određeni HC.

Kodovi:

10-1
-> Svi ljudi staju jedan pored drugog te formiraju pravu liniju
10-2 -> Negativno
10-3 -> Prekini komunikaciju na radio
10-4 -> Potvrdno
10-5 -> Ponoviti zadnji prenos
10-6 -> Zanemariti poslednji prenos
10-7 -> Odjava sa smene
10-8 -> Prijava na smenu
10-10 -> Pucnjava
10-14 -> Specijalna uniforma