Pozdrav administracijo,ovde Mare Biber.Ja sam sa svojim ljudima iz Los Santos Vagosa bio po Ghetto-u i robao.Nasli smo jednog igraca kog smo robali i on nije hteo da saradjuje i Mujo Cappone ga je okacio sa fear rp sto je bilo ispravno.Posle 1 minut ja sam bio u demorganu iz razloga sto navodno nisam nosio sve zuto na sebi dok sam robao.A ja sam na sebi imao sve zuto sto su i potvrdili momci sa kojima sam robao.Dobio sam demorgan na 180minuta i voleo bih da mi se to ponisti jer nisam nikako kriv i nas admin Mujo Cappone je pogresio sto je i sam potvrdio kad sam ga pozvao u zatvoru.Takodje kada kliknem misic I dok sam sada u demorganu vidi se da nosim svu zutu odecu jer se svakako ne mogu presvlaciti dok sam u zatvoru,sto znaci da sam to nosio dok sam bio robao.Takodje sve imam na kamerici tako da vas molim da mi prekinete demorgan jer nisam kriv sto je na kraju Mujo Cappone i priznao i rekao da to sve okacim ovde tako da ako nebi bio problem da me izbacite iz demorgana ako ako zelite imam i dokaz kamericu gde se jasno vidi da nosim sve zuto na sebi.
Hvala puno i nadam se brzom i pozitivnom odgovoru...
Hvala puno i nadam se brzom i pozitivnom odgovoru...