Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za FIB | Stevenn Cooper 53139

Status
Not open for further replies.

Steven Cooper

Player
Player
APLIKACIJA ZA LIDERA FIB

Informacije

1. Vaše ime u RL Luka
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 4-6h
5. Vaš Diskord 46_luka
6. Vaše Ingame ime Stevenn Cooper
7. Vaš ID 53139

Dodatne informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam dosta roleplay iskustva u svim organizacijama te mislim da sam spreman za izazov da postanem lider FIB-a jer mislim da znam i vise nego dosta o toj organizaciji i kako sve funkcionise.

2.2 Kao sto sam rekao mislim da sa vodenjem FIB-a dolazi i velika odgovornost na koju sam spreman jer kao lider FIB-a moram biti spreman za svaku situaciju koja dode, samim time nebi bio sam nego bi imao par ljudi koji bi bili tu uz mene i pomogli bi mi u svakoj mogucoj situaciji jer isto tako mislim da FIB bi trebao biti puno vise aktiviraniji sa racijama na familije i BM te bi mi u tome pomogli moji ljudi koji su tu uz mene na vrhu.

2.3 Volio bi biti lider FIB-a jer u dosadasnjim FIB je bilo jako puno toksicnosti i krsenja pravila, kao lider bi takve stvari sveo na nulu zato sto su to stvari koje najvise mrzim i takve stvari necu tolerisati.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 TIMOVI

3.1.1 PREGOVARACKI TIM

Uveo bih pregovaracki tim koji bi tu bio kada je neka pljacka ili talacka situacija u pitanju da oni pregovaraju za taoce te bi to bio njihov prioritet i bili bi maksimalno obuceni za to od strane najvisih. Posle direktora i zamenika direktora oni bi bili glavni za pregovore i niko drugi nebi pregovarao sem njih.

3.1.2 SWAT TEAM

SWAT team bi bio tu kada su neke akcije koje zahtevaju takticko pucanje. Oni bi bili maksimalno obuceni kako i kada treba upadati i pucati na kriminalce, te bi oni bili glavni za spasavanje taoca i vadenje taoca iz adekvatnih situacija.

3.1.3 NETF (Narcotics Enforcement Task Force)

Ovaj tim bi se bazirao na skupljanju dokaza i o unistavanju kanabisa te bi oni uglavnom trazili kanabis po cijeloj drzavi. Oni bi takoder isli undercover po getu unistavali kanabis kao sto bi i bili obucavani za skupljanje dokaza za Case File koji bi sluzio za daljnje izvodenje racije.

3.1.4 HVTU (High-Value Target Unit)

Primarni cilj ovoga tima je da se resi najvecih kriminalaca koji su ikad bili u ovome gradu te da ih se stavi u zatovr na sto duze vrijeme, ovaj tim bi takode pomagao u skupljanju dokaza za Case File zato sto bi oni bili bazirani na suzbijanje najveceg kriminala te pored svega toga oni bi isli i unistavali kanabis

3.1.5 Training Team

Ovaj tim bi bio slozen iskljucivo za drzanje obuka u ovom timu nebi bilo puno ljudi samo par ljudi za koje znam da su dovoljno iskusni da drugima mogu drzati obuke.

3.1.6 Forensic Team

Ovo je specijalizovana grupa stručnjaka koji analiziraju fizičke, biološke, hemijske i digitalne dokaze prikupljene tokom istraga. Njihove glavne oblasti rada uključuju:

• DNK analiza: Identifikacija osoba

• Balistika: Analiza vatrenog oružja, metaka i tragova pucanja.

• Otisci prstiju: Prikupljanje i identifikacija latentnih otisaka.

• Digitalna forenzika: Istraživanje elektronskih dokaza.

• Dokumentacija dokaza: Provera autentičnosti dokumenata i rukopisa.

Cilj tima je da pruži nepristrasne, naučne dokaze koji pomažu u rešavanju slučajeva i u krivičnim postupcima.

3.2 Oblivion Force

Da odmah naglasim ovo nije tim nego su u ovom sektoru pojedini ljudi koji rade sami za sebe i za njih nitko ne zna i njihov identitet ostaje potpuno neprepoznatljiv fakticki oni uopste ne postoje. Njihov rad bi se temeljio na skupljanu dokaza za racija, ali im to nebi bio jedini cilj oni bi pored toga isli na sve vrste akcija i komandovali njima ako nema nikoga iz HC-a oni bi bili odma ispod HC-a.

3.3 Rad HC-a

Unutar HC-a nebi imao mnogo ljudi samo nekolicinu ljudi koji znaju kako se radi i kako funkcionise FIB. Ti ljudi bi bili veoma dobro obuceni za svaku mogucu situaciju te bi vodili svaku akciju i poslagali ljude iz iznad navedenih timova na svoju poziciju. HC bi bio tu da svakome pokaze kako se radi u FIB-u u slucaju da prvi put dolazi u FIB. Njihove obuke bi bile izvanredne te bi svatko mogao ponesto od njih.

3.4 Rankovi

1. Suspend 72h
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Suspend 12h
5. Absence
6. In traning
7. New Agent
8. Field Agent
9.Special Agent
10. Junior SWAT team
11. Junior NETF team
12. Junior HVTU team
13.Special Counsel
14. Operations Analystic
15. Criminal Analystic
16. Forensic Examiner
17. Resident Agent in Charge
18. Assistent Special Agent in Charge
19. Special Agent in Charge
20. Junior Negotiation team
21. Training team
22. Supervisor
23. Senior Negotiation team
24. Oblivion Force
25. Head of Department
26. Chief of staff
27. Manager
28. FIB Assistant Director
29. FIB Deputy Director
30. FIB Director

3.5 Suradnja sa Drugim organizacijama

3.5.1 LIFEINVADER

Sklopio bi dogovor sa lifeinvaderom da posle vecine velikih akcija oni dodu na mesto gde je bila te da intervjuiraju moje ljude da se RP odvede na jednu mnogo vecu razinu. Takode sa LI bi se dogovorio da 2-3 puta sedmicno dodu i zgradu FIB-a i intervjuiraju licno mene da obaveste gradanje o stanju unutar grada i na autoputevima o stopi kriminala.

3.5.2 SAHP

Pozvao bih lidera SAHP-a da slozimo dogovor da ima jedan moj covek iz hca koji ce biti tu da ide 1 do 2 puta sedmicno da obucava SAHP-ove inspektore u skupljanju dokaza i pravljenju case fileova zato sto smatram da je dosta bitno da inspektori u organizacijama uce kako se rade case fileovi zato jer se njih muci da skupljaju dokaze na talackim situacijama i pljackama 24/7 / GS te mislim da bi bilo najpametnije da im neko od ljudi iz FIB-a odrzi obuku o tome zato sto ih nema ko bolje o tome nauciti. Takode sa SAHP-om bi imao dogovore o taktici na raznim mestima za talacke i prodavnice na njihovom podrucju. Pored dogovora naravno imali bi i treninge kako da se na najbrzi i najsigurniji nacin spece talacke i pljacke.

3.5.3 LSPD

Sa LSPD-em bi volio odrzavati jako dobru komunikaciju zato sto mislim da smo jako blizu jedni drugih te da bi jedino drugima iznimno mogli pomoci sto se tice dokaza do pojacanja unutar grada. Ukoliko bi se lider LSPD-a slozio isli bi u dnevne geto patrole da se smanji kriminal po getu zato sto ga sada ima stvarno previse i mislim da se to treba konstantno regulirati. Sa LSPD-em bi takoder imao vezbe koje bi ukljucivale vezbe za prosede, talacke, pljacke, atentate te bi bili spremni za sve. LSPD-evim inspektorima i swat teamu bi poslao nekoga od svojih ljudi da ih se nauci da se rade dokumenti upada na posede kriminalnih familija radi sprecavanja pucnjave i ranjivanja ljudi koji su sada na jako velikoj razini.

3.5.4 EMS

EMS bi doveo posle svake akcije da proveri stanje zaposlenika FIB-a te da ako nisu u najboljem stanju da ih se odvede u EMS na daljne provere posto mislim da to mnogo fali u RP-u zato sto je EMS dosta iskljucen iz svega toga. U slucaju samoubilackih situacija pozvao bih EMS da bude prvi na sceni da pokusa smiriti zrtvu da to ne radi te takode na talackim situacijama da EMS bude tamo u slucaju da je taoc ozleden ili da mu nije dobro kako bi mu se mogla pruziti pomoc. FIB bi EMS-u uvek bio dostupan za bilo kakvu pomoc pogotovo oko laboratorija i proizvodnje lekova.

3.5.5 NG

Nase specijalne jedinice imale bi prilike da rade treninge sa nacionalnom gardom u koliko bi se slozila oba lidera. Nekad bi NG vodio taj trening nekad FIB. Koristila bi se razlicita podrucija i razne tehnike

3.5.6 GOV

Nasi ljudi bi blize saradjivali sa vladinim undercover agentima, te i bili povezani medjusobno radi bolje efikasnosti u suzbijanju kriminala.

3.6 Kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene

Status