Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

tozi 30666

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Imran
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: tozi0761_12739
6. Vaše ingame ime: Imran Kennedy
7. Vaš ID: 30666
1. Lider za San Andreas Highway Patrol
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

nikad pre nisam bio lider niti jedne organizacije bio sam mnogo puta sam pre bio HC pa bi se lako snasao kao lider organizacije zato sto sam pre vodio jednice i imam iskustva sa vodjenjem ljudi i tim sam putem prosao mnogo raznih situacija i kako da postupim u rizicnim situacijama , smatram da bih sa svojim velikim iskustvom doprineo organizaciji i njenom razvijanju.

zeleo bih da SAHP bude jedna od najboljih organizacija koju bih vodio i da pokazem kako jedna organozacija moze da bude puna postovanja puna dobrih ljudi koji ce vam pomoci u svemu sto trebate i organizacija bi bila stabilno odrzavana od strane HC koje ja licno znam imaju veliku radno iskustvo iza sebe koji bi odrzavali organizaciju dobro zajedno samnom.

trudiobih se da organizacija bude sto bolja sto vise itresantnija ljudima da bi ljudi dolazili u organizaciju i bili deo ove prelijepe organizacije gde bi svako bio isti i nebi gledali sta su po ranku moj veliki cilj je da ovu organizaciju dovedem na najbolji moguci vrh da budem lider citava dva mandata za to vreme bih SAHP doveo do maksimalnih kvaliteta svi članovi bi bili isto gledani nije bitno koji su rank ili su hc bitno je da radimo timskim radom da bi izvrsili svaki zadtak glatko.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

veliko postovanje medju kolegama nije bitno kojeg si ranka ili cina bitno je postovanje nebih to dozvljavao to da nemaju postovanje medju kolegama koje su nizi rank ili veci

svaki clan bi trebo imati kameru za snimanje situacija bilo to HC ili ne

svaka elitna npr inspektori jednica bi trebala da se bavi ispitivanjem lica time bi prikupili dosta informacija i kriminal bi bio supsten na manji nivo nego sto je sada i time bi pomogli nasim kolegama u FIB u.

toksicnost medju kolegama to necu tolerisati odmah bih tu osobu izbacio.

svakom novom regrutu koji nema radno iskustvo domah bi se okupili HC i odrzala bi im se velika obuka koja bi im dobprinijela na akcijama.

na svakih 7 dana bih radio sastanke gde bih na tim sastancima prdlageo ideje za poboljasnje organizacije i time poboljasnje odnosa izmedju kolega da ne bih bilo toksicnosti.

4. rankovi
1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Officer Sheriff I
4. Officer Sheriff II
5. Officer Sheriff III
6.Inspector
7.SOG-Special Operations Group
8. Deputy Head Of Department
9. Head of Department
10. Chief of Staff
11. Secretary of State Sheriff