Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje Pravila I58536

Your ID
64600
Players nickname
Crni Macor
Suspect ID
58536
Date of violation
Jan 5, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/live/vIfwT0ifqMQ?si=zdobOBqY0ZGZXCdz

Milorad Legija

Player
Player
Postovana administracijo,
Igrac ima previse kazni, ne zelim da drugima takodje I meni kvari uzivanje u ovom lepom projektu. Zahtevam da se kazni
Ugodan dan vam zeli
Crni Macor

Pavle Favela

Player
Player
burazeru ja ne znam sta ti pokusavas kada si ocajan kao prvo ne znas ni zalbu lepo da napravis daj idi u arenu uci da pucas a ne da mi se kurcis ovde po forumu

Milorad Legija

Player
Player
Ajde, ne glumi mudo, brate. Pričaš kako loše pucam, a jedino što ti pogađaš su slova na tastaturi dok se ovde praviš pametan. Da znaš da pucaš, ne bi visio po forumima, nego bi se dokazao u igri. Ovako te samo svi kače, jer ništa korisno ne doprinosiš, nego samo smaraš. Realno, svi bi voleli da prestaneš da igras ovaj divan projekat i pustiš druge da uživaju u igri.

Pavle Favela

Player
Player
Ajde, ne glumi mudo, brate. Pričaš kako loše pucam, a jedino što ti pogađaš su slova na tastaturi dok se ovde praviš pametan. Da znaš da pucaš, ne bi visio po forumima, nego bi se dokazao u igri. Ovako te samo svi kače, jer ništa korisno ne doprinosiš, nego samo smaraš. Realno, svi bi voleli da prestaneš da igras ovaj divan projekat i pustiš druge da uživaju u igri.
Decko o cemu pricamo pucas sa kalasom a i nauci da pises sam zalbe i poruke koliko svi vidimo da ti chat gpt pise tako da ne pustaj da tvoja mala mudasca

Pavle Favela

Player
Player
A i svi znamo ko ne treba da bude vise na ovom divnom projektu ne bitan si ne zna te ni 10 ljudi na serveru tako da se ne kurci ti previse 60k id si

Pavle Favela

Player
Player
Niko nije rekao da je zabranjeno samo ako hoces da budes neki pucac i da budes poznat moras malo uzeti revolver

Milorad Legija

Player
Player
90% ljudi te ne voli samo te kaci a mene kace sve sami npc-evi ja da Sam admin ja bi te kaznio previse pravis sranja po divnom projektu

Top Bottom