Draga administracijo, jednostavno ne mogu da vam opisem koliko mi je zao zbog ovoga, ja se stvarno izvinjavam sto sam prekrsio to pravilo. Ja sam vec napravio jednu zalbu koja je odbijena i rekao sam vam da proverite sve detaljno i da mislim da je greska ali zapravo nije bila greska, jednostavno imam brata koji je dolazio kod mene i prebacio je rockstar acount da bi igrali malo gta online i nakon toga ja sam preko tog istog rockstara i nastavio da igram jer sam skroz zaboravio, takodje nisam bio bas upoznat sa tim pravilom oko rockstar acounta i sada se veoma izvinjavam na tome. Nisam imao niti jednu losu nameru da prekrsim to pravilo, sve mozete proveriti da sam samo ja ulazio na moj account i niko vise samo je problem u rockstar accountu. Stvarno se jos jednom izvinjavam i molim vas da mi date drugu sansu jer obecavam da se vise nikada nece ponoviti, ponovo kazem jednostavno nisam nikakvu losu nameru imao i nisam bio bas upoznat sa tim pravilom. Prihvatam money wipe jer jedino sto zelim je da se vratim na ovaj prelijepi projekat na kojem uzivam vec duze vrijeme i ne zelim da se to prekine.