By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pucam te s revom na komponentama brapo a ti ako si van kruga sto si mi ubio druga tamo? + MGVidi se u pov-u kako covjek puca sa brda sa sniperom bez brojanja dok smo mi van kruga na komponentama i opremamo se, a on je jos dalje od kruga i puca sa sniperom koji u krugu na komponentama ne moze otvoriti.
slobodno brate admini mogu i da vide da ne pucam revom i tvoj drug radi BA i ozivljava seimam video i tvog druga koji puca sniperom doduse ne mene ali mogu i njega postaviti, jel potrebno?
posalji pov slobodno kao sto sam ga ja dostavio, a sto se tice sad sniper ili ne nebitno jer je svakako izvan kruga.slobodno brate admini mogu i da vide da ne pucam revom i tvoj drug radi BA i ozivljava se
brate na eventu smo ti kak os za LTA ces bit okacen neboj seposalji pov slobodno kao sto sam ga ja dostavio, a sto se tice sad sniper ili ne nebitno jer je svakako izvan kruga.
sto se tvog druga tice on je okacen za nesto drugo.
al malo si pobrkao, lta nije nitko radio, ako imas pov okacibrate na eventu smo ti kak os za LTA ces bit okacen neboj se