Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
11009
Date of violation
Jan 6, 2025
Time of violation
2301
Proofs
https://youtu.be/Wx1LMvZpTNs

Jakii GG

Player
Player
Nakon sto sam ubijen na ic eventu (slucaj vrijedan na vinewood brdu), igrac koji je vec okacen na forumu od strane mene (prepoznaje me) i odlucuje da me robaju, mislim da je prekrsio RP situaciju jer nije bilo niti vrijeme ni mjesto za robanje no ja sam ga svejedno poslusao i odradio sto su od mene trazili jer sam se bojao za svoj zivot....

Ivan Ivic

Player
Player
Nakon sto sam ubijen na ic eventu (slucaj vrijedan na vinewood brdu), igrac koji je vec okacen na forumu od strane mene (prepoznaje me) i odlucuje da me robaju, mislim da je prekrsio RP situaciju jer nije bilo niti vrijeme ni mjesto za robanje no ja sam ga svejedno poslusao i odradio sto su od mene trazili jer sam se bojao za svoj zivot....
prepozno sam te jer smo vec imali susret s tobom i bio si u istoj odjeći, ta kutija je IC event sto znaci da ne vrijede pravila koja su napravljena za OOC event to nam je rekao malchiny prije nek mjeseci. + Molim kazniti igrača krši pravilo PG baca puške s podignutim rukama

Jakii GG

Player
Player
prepozno sam te jer smo vec imali susret s tobom i bio si u istoj odjeći, ta kutija je IC event sto znaci da ne vrijede pravila koja su napravljena za OOC event to nam je rekao malchiny prije nek mjeseci. + Molim kazniti igrača krši pravilo PG baca puške s podignutim rukama
Vi ste mi naredili da držim ruke u zraku i nisam se usudio spuštat ih jer niste zdravog razuma i ubili bi ste me, puške su mi iz đepova ispadale od straha(drhtanja)…
A vezano za ovo prepoznali smo te po outfitu je smjesno jer istih outfita ima ko zna koliko u gradu, zna se kako ste me prepoznali…

Ivan Ivic

Player
Player
Vi ste mi naredili da držim ruke u zraku i nisam se usudio spuštat ih jer niste zdravog razuma i ubili bi ste me, puške su mi iz đepova ispadale od straha(drhtanja)…
A vezano za ovo prepoznali smo te po outfitu je smjesno jer istih outfita ima ko zna koliko u gradu, zna se kako ste me prepoznali…
u igranju u granda 3 godine nikad nisam vidio lika koji izgleda kao ti, lijepo prihvati kaznu za PG bacas puske podignutim rukama

Zizi001

Player
Player
povuci zalbu prije ju neko vidi dobis 120 min bzv je radis pg a ovi ce dobit geto. 1.8 bacas puske sa podignuti rukama

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza ne mogu donjeti konacni zakljucak
ROK 12h
Da dostavis validan POV

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom