Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Blood Street Gang | Aleksa Exum

Alex Ford

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksa Jelović
  2. Vaše godine: 18
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosječno vrijeme online po danu: 5-6 sati
  5. Vaš Discord username: aleksaje
  6. Vaše ingame ime (IC): Aleksa Exum
  7. Vaš server ID: 18161

Dodatne informacije

1. Za koju organizaciju se prijavljujete za lidera?
    Blood Street Gang
  2. Zašto želite biti lider ove organizacije?
    • Razlog 1: Iskustvo u vođenju timova – Imam dugogodišnje iskustvo u vođenju organizacija na raznim RolePlay serverima. Smatram da mogu organizovati ekipu na efikasan način i održati red u organizaciji.
    • Razlog 2: Poznavanje RolePlay pravila – Dobro razumem pravila i dinamiku RolePlay-a, što može doprineti kvalitetnom razvoju priče organizacije.
    • Razlog 3: Strast za igranjem kriminalnih uloga – Volim izazove koje donosi vođenje gang organizacije i smatram da mogu obogatiti iskustvo na serveru kroz kvalitetan RP.
  3. Vaša vizija za organizaciju:
    Moja vizija za "Bloodse" je da budemo organizovan i moćan gang koji se fokusira na realističan i kreativan RolePlay. Planiram uvesti jedinstvene priče, uključiti članove u donošenje odluka i razvijati odnose sa drugim organizacijama kroz pregovore, saveze ili sukobe, sve u skladu sa RP pravilima.
  4. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a na serveru:
    • Uvesti redovne RP evente koji uključuju organizacije i civile.
    • Podsticati međusobnu saradnju i konflikt između organizacija kroz priče koje će doprineti zajedničkoj zabavi.
    • Fokusirati se na obuku novih članova kako bi razumeli važnost kvalitetnog RP-a i poštovanja pravila servera.
(Spreman sam preuzeti odgovornost i posvetiti svoje vreme kako bi organizacija bila primer na serveru.)

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku!

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Top Bottom