Kidnapuju u sred grada Vezivaju Ispred familiiju ubacivaju u auto vidi se u Povu kada su je vezivali..
Vodili je na branu itkd...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kidnapuju u sred grada Vezivaju Ispred familiiju ubacivaju u auto vidi se u Povu kada su je vezivali..
brt bolje povuci ce dobijes ban za G.P 6.17 al kao amigosi npc familija sve npc do npceaKidnapuju u sred grada Vezivaju Ispred familiiju ubacivaju u auto vidi se u Povu kada su je vezivali..
Forum warior brzo ce ti doci krajbrt bolje povuci ce dobijes ban za G.P 6.17 al kao amigosi npc familija sve npc do npcea
Ta familija meni i mojim drugovima pretila da ce nam doc uzivo da saljemo adresu svi smo poslali adrese nitko se nije pojavioKidnapuju u sred grada Vezivaju Ispred familiiju ubacivaju u auto vidi se u Povu kada su je vezivali..
To je ovo gdje vrijeđate na nacionalnoj osnovi?Ta familija meni i mojim drugovima pretila da ce nam doc uzivo da saljemo adresu svi smo poslali adrese nitko se nije pojavio
Jesam ja vrijedao ili on? vi ste nas pozvali u grupu tu vasu i onde ste krenuli svi redom npc jedni a nitko se nije pojavio na adresuTo je ovo gdje vrijeđate na nacionalnoj osnovi?