By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Tebi treba banovat forum acc majkemi
Ma on banovan vec 10 puta jadnik zao mi ga jeSta radi ljubomora od coveka Sad ce i njega proverimo
Vidis da ne moze bez granda pa radi nove acceve da bi igraoMa on banovan vec 10 puta jadnik zao mi ga je
Ramzi ko mi kaze cuti tu i smrdiVidis da ne moze bez granda pa radi nove acceve da bi igrao
.Ma on banovan vec 10 puta jadnik zao mi ga je
Hahahha napaljenko zivot je tebi grand popke malisanuRamzi ko mi kaze cuti tu i smrdi
Ma tip je SMIJEH majkemi ahhahaha zamisli kakav jadnik je u igrici sta je tek u zivotu hahaha nije ni cudo sta nema prijateljeVidis da ne moze bez granda pa radi nove acceve da bi igrao
.Ma tip je SMIJEH majkemi ahhahaha zamisli kakav jadnik je u igrici sta je tek u zivotu hahaha nije ni cudo sta nema prijatelje
HAHAHAHAHAHHAHAH, cek ti li bese banovan?Ajde decko kani me se gubis se previse , cekas dete i drkas na pixele ajde malo smiri hormone i malo se pozabavi oko sebe
i ti ces , samo da vide admini zalbu banankoHAHAHAHAHAHHAHAH, cek ti li bese banovan?
Moje dijete nemoj da spominjes vise jel ti to jasno?Ajde decko kani me se gubis se previse , cekas dete i drkas na pixele ajde malo smiri hormone i malo se pozabavi oko sebe
.Moje dijete nemoj da spominjes vise jel ti to jasno?
nisam perma banovan i da jesam mogu da kacim koga hocuPitanje za administraciju,kako je moguce da doticni Popke Popadic ID 48221 svaki dan kaci nekog za nesto,a gospodin je perma banovan? Molim administraciju da reagira,Hvala
Uvjek,pogledaj mi tablice od auta na naslovnoj :*ajde druze imas demonske brojeve u imenu , smiri se
smesan siUvjek,pogledaj mi tablice od auta na naslovnoj :*