Informacije
1. Vaše ime IRL : Djordje
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 4h do 12h
5. Vaš Discord : djolemarinkovic
6. Vaše ingame ime : Djole Marinkkovic
7. Vaš ID : 54086
Dodatne informacije
1. Lider za..... Bloods street gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.1 Zelim biti lider ove bande zato sto mnogo volim da pravim talacke i da budem glavni u necemu i da vodim akcije , zelim se oprobati kao lider bande zato sto imam dosta iskustva u bandama kao i u state-ovima
2.1 Zelim biti lider zato sto sam u gradu mnogo godina i znam voditi svakakve akcije i zanimljivo mi je voditi bandu
3.1 Zelim biti lider zato sto znam bukvalno svako pravilo servera koje postoji i ne krsim ih vise
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Vaše ime IRL : Djordje
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 4h do 12h
5. Vaš Discord : djolemarinkovic
6. Vaše ingame ime : Djole Marinkkovic
7. Vaš ID : 54086
Dodatne informacije
1. Lider za..... Bloods street gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.1 Zelim biti lider ove bande zato sto mnogo volim da pravim talacke i da budem glavni u necemu i da vodim akcije , zelim se oprobati kao lider bande zato sto imam dosta iskustva u bandama kao i u state-ovima
2.1 Zelim biti lider zato sto sam u gradu mnogo godina i znam voditi svakakve akcije i zanimljivo mi je voditi bandu
3.1 Zelim biti lider zato sto znam bukvalno svako pravilo servera koje postoji i ne krsim ih vise
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.