Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
59243
Players nickname
Vaso Black
Suspect ID
11550 i 69143
Date of violation
Jan 6, 2025
Time of violation
23:30
Proofs
https://youtu.be/SJGbsJWvX_k

Vaso Black

Player
Player
Ova dvojica su dosli da me scamuju preko banke ova dvojica trebaju da se banuju jer ce to nekome jos uraditi jer kada to urade oni ce opet govna
Jednom lopov uvijek lopov ,na vrijeme se treba rijesiti takih jer takvim ponasanjem unistavaju drugima volju za igrom.

Last edited:

Jure Padrino

Player
Player
Pare su ti vracene, i niko te nije skamao admin moze da vidi to. I krsis pravila ako optuzujes igrace za skam a t nisi nista izgubio.

Vaso Black

Player
Player
KRALI STE OD MENE KRADJA MORA DA SE POKAZE I GOVEDA DA SE IZBACE PARE SI VRATIO POSLIJE KADA SAM ZAPRIJETIO i ovo ne smijete da radite i mi ne znamo jeste li to vec nekome uradili koji nije imao kamericu i ocete li opet to nekome u raditi i treba da se kaznite

Vaso Black

Player
Player
Jednom lopov uvijek lopov ,na vrijeme se treba rijesiti takih jer takvim ponasanjem unistavaju drugima volju za igrom.

Jure Padrino

Player
Player
KRALI STE OD MENE KRADJA MORA DA SE POKAZE I GOVEDA DA SE IZBACE PARE SI VRATIO POSLIJE KADA SAM ZAPRIJETIO i ovo ne smijete da radite i mi ne znamo jeste li to vec nekome uradili koji nije imao kamericu i ocete li opet to nekome u raditi i treba da se kaznite
vrijedjanje lijepo.

Joe Masseria

Player
Player
Pare su ti vracene, i niko te nije skamao admin moze da vidi to. I krsis pravila ako optuzujes igrace za skam a t nisi nista izgubio.
Prvo si ga scam-ao pa ga uvjeravao da nisu legle pare dok covjek nije rekao da snima sve ,SAMO BANOVATI TRAJNO OBA NALOGA ,I OVOG STO LAŽE I ONOG KOME SU PARE OTISLE !!

Top Bottom