Igrac nakon vise kazni nastvlja da krsi pravila? ja mislim da ovo stvarno nije uredu da on ne zna da igra na projektu bez krsenja pravila
Sobzirom da je igrac id 67k relativno je nov i prekrsio je jako puno pravila za to kratko vreme. trebao bi da se kazni.
I verovatno jos puno kazni ingame.
Sobzirom da je igrac id 67k relativno je nov i prekrsio je jako puno pravila za to kratko vreme. trebao bi da se kazni.
Approved - G.P. 6.15 I Amigosi familija
Dakle sve se vidi u pov-u, ljudi uletavaju na nas bez brojanja i odma pucaju, ovo im nije prvi puta i molim najstrozu kaznu.
gta5grand.com
Approved - FailRP / NonRP / FiB / FAM The Grinders
Ovako Administracijo moja.. Molio bih da ovo pregleda neki veci ADMIN ako je ikako moguce.. Dosli smo do Familije The Grinders u kradju panela, njihov Jaki Soprano ID 57597 i par njegovih clanova je bilo tamo naravno svi naoruzani jer su malo prije toga dosli opet do nase kuce i ubili nas sve...
gta5grand.com
Approved - NLR | 67106
e ovako, posto smo mi svoju kaznu dobili, moze dobiti i ovaj momak koji je postavio zalbu te nije postavio cijeli pov kako se je vratio na mjesto smrti za 2 minute sa ovog threada Approved - GP 6.15 / 166,1777
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 52424
Baita svaki dan,svaki dan puca sa snajperom itd... dosao obrojava nije dao IC razlog niti nista.. Molio bi se da se gospodin kazni
gta5grand.com
Approved - Nacionalizam,MG,GP 3.2,Bait / 22597
E ovako. Zvao sam ga za neki scarf gdje se dijete pocelo bahatit i vrijedjat dosao je kod moje kuce gdje sam ga ja pozvao da dode,radio je BAIT upozoravao sam ga da ne ulazi u dvoriste ponavljao je Tu vidite na 1:57 kako radi MG pita jeli ovo server albanski ili sprski 2:02 kaze da on smije...
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 GP 3.2 ID 67106 61558 51164 57597
SVE U POV ZA OVE SVAKA REC SUVISNA
gta5grand.com
Approved - PG / 67106
jasno se vidi na pov-u kako lik skuplja metke sa puskom ( sacmaricu ) u ruci
gta5grand.com