Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 6, 2025
Time of violation
01:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
Dobio sam 125.000$ kaznu dok sam bio rl na poslu. Nažalost svjestan sam da policija u mnogim slučajevima krši pravila pa ne mogu da šalju dokaze za PG i VDM i da im ego ispunjava slanje kazni u nadi da nitko neće primjetit i da se nitko nece žalit.

Ian Mustankovic

Player
Player
verovatno si dobio kazne po tablicama od svoje fam tako da ova zalba nema smisla a kaznu sta se tice toga ti je mogao i sahp napisat ne lspd a i da je lspd organizacija ne moze dobiti kaznu jer je napisao jedan a ne njih 3 pozz

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
verovatno si dobio kazne po tablicama od svoje fam tako da ova zalba nema smisla a kaznu sta se tice toga ti je mogao i sahp napisat ne lspd a i da je lspd organizacija ne moze dobiti kaznu jer je napisao jedan a ne njih 3 pozz
a da je tu pokusaj ubistva drzavnog sluzbenika da je radio sa autom moze da ga stavi na forum za VDM a na pucanje eventualno GP 6.15 tako da ako je neko moj nek sam snosi posljedice za kršenje pravila servera

Danilo Geri

Player
Player
Dobio sam 125.000$ kaznu dok sam bio rl na poslu. Nažalost svjestan sam da policija u mnogim slučajevima krši pravila pa ne mogu da šalju dokaze za PG i VDM i da im ego ispunjava slanje kazni u nadi da nitko neće primjetit i da se nitko nece žalit.
Kazu ljudi, kakav si na Bozic takav si cele godine, pa nemoj da budes bas danas toliko glup...

Pajser Lonely

Player
Player
A sto ti radis anti afk?

Pajser Lonely

Player
Player
a da je tu pokusaj ubistva drzavnog sluzbenika da je radio sa autom moze da ga stavi na forum za VDM a na pucanje eventualno GP 6.15 tako da ako je neko moj nek sam snosi posljedice za kršenje pravila servera
Glup si kao kurac sta kao nemoze da broji da spasi ne koga ne resava se sve preko foruma glupaku glupi

Drasko

Player
Player
Source: Trust me bro

Status
Not open for further replies.
Top Bottom