Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45377
Players nickname
Amar Angel
Suspect ID
64793
Date of violation
Jan 6, 2025
Time of violation
20:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xYnKCrvWwzY

Amar Sumarr

Player
Player
Dragi Adminstracijo ovaj igrac pod imenom Pako zmaj je prizno da cituje pricali smo na bubici da mi da pov od reintiga i nije dao jer je reko da mu neradi kamerica i onda posle je reko da ce mi dati 1mil da ga ne kacim i onda je posle toga reko da nece vise da cituje naci priznoje da cituje. Zamolio bih vas da proverite ovog igraca za cheat.

zoxx neon

Player
Player
Postovana administracija ja sam reko da kao citujem na discordu i pov sa rejtinga nisam mogao da snimim jer nividia app nece da snima a iza amara i njegovis ljudi je bilo neznam koliko ali oko 5 ljudi i pucali su njih sa kalasom a ja sam ih dovrsio sa revom i iza mene na planini su bili jos 2 ja sam samo da zadji metak da ih ubijem a oni si mislili da je chit ja sam rekao da necu chitujem jer imam cheat koj radi i fivem a u grandu ne hvlala bogu da je anti cheat tako dobar i mozda misili da imam cheat na rejtingu jer kada sam lajvo na tik toku zoxx sam chitovo na fivem i cs go... ali u grandu nisam nikada chitovo samo sam bio u ilcetovom famu a tamo su bili chiteri sa xxl hitbox ja ga nisamo koristio tako da ako trazite pov od menen ja ga nemogu dostaviti jer neradi nivida app mnogo ljudi se mozes sloziti sa time tako da ja nemogu tu nista vise da napravim uzivajt

zoxx neon

Player
Player
Dragi Adminstracijo ovaj igrac pod imenom Pako zmaj je prizno da cituje pricali smo na bubici da mi da pov od reintiga i nije dao jer je reko da mu neradi kamerica i onda posle je reko da ce mi dati 1mil da ga ne kacim i onda je posle toga reko da nece vise da cituje naci priznoje da cituje. Zamolio bih vas da proverite ovog igraca za cheat.
Isk brate ljubomoran si jer se ja znam pucati i imam mozak i ruke a ti nemas no hate ???

zoxx neon

Player
Player
Ja koliko vidi na povu vidim da imas ilegalni redux jer sam ga morao izbristati tako ti sebe sealf report reko si liku bravo budalo isk brate gg posao haahah

Emanuel.h

Player
Player
cone mi je dao pov od amara i vidi se da su te pucali 5 ili 6 likova i zoxx tako da brate nemamo sta tu raspravljat samo si ljubomoran na zoxx-a jer se on zna pucat a ti neznas

Amar Sumarr

Player
Player
Ja koliko vidi na povu vidim da imas ilegalni redux jer sam ga morao izbristati tako ti sebe sealf report reko si liku bravo budalo isk brate gg posao haahah
ilegalan redux ovo ako je ilegalan onda ja brisem grand na ovom reduxu igraju preko 1k ljudi aa to sto tebi ljudi govore da je ilegalan nije moj problem idi nauci pravila itd i nauci prvo sta je ilegalno na reduxu a sta nije :)

Amar Sumarr

Player
Player
iskreno brate idi vidi opet svoj pov ako imas naci jedan te puco revom i neko te puco karabinom iskreno nerazumem sto ga kacis?? zato sto si ljubomoran ?? nepostoji ti tu niki cit
aa ti stefane nomoj da se misas nesmis livati fm od zoxxa jer ti je zoxx zapretio tako molim te cuti nesim nista bezz zoxxa

Amar Sumarr

Player
Player
cone mi je dao pov od amara i vidi se da su te pucali 5 ili 6 likova i zoxx tako da brate nemamo sta tu raspravljat samo si ljubomoran na zoxx-a jer se on zna pucat a ti neznas
na onom pove je pojenta da slusate sta zoxx prica na bubici aa ne sta se desava ing idi prvo procitaj sta sam napiso u opisu pa onda mi nesto tu pisi :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom