Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang I Maki Petarda

Rejected
Status
Not open for further replies.

Maki Reyli 17405

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Marko
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:3-6 sati
5. Vaš Discord:maregoat.
6. Vaše ingame ime:Maki Petarda
7. Vaš ID:17405

Dodatne informacije

1. Lider za.....
Bloods street gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Već neko vreme sam na serveru i nikad do sad nisam bio lider ni jedne organizacije.Mislim da sam vise nego sposoban da preuzmem vodstvo ove organizacije.Smatram da je vreme da se i ja okušam na poziciji lidera.Takodje svidja mi se hq bloodsa i njihov enterijer.

2.Igram i zabavljam se na ovom projektu vec duze vreme i smatram se dovoljno iskusnim u poziciji lidera.Imao bih svoj turf team koji bi bio zaduzen za turfove i nista drugo.Turf teamu bih izdavao velike bonuse,jer smatram da su oni najzasluzniji za uspeh organizacije.

3.Sa mojim iskustvom bi hteo pojacati rad u organizaciji (talacke tajne...itd).Vidim mnogo gresaka koje rade lideri i HC koje ja nebi dopustio kao lider.Moji zamenici bi bili iskusni.I osiguro bih da su oni tu kad ja nisam.Pazljivo bih birao kome dajem HC jer znam da HC ima potpun pristup svemu.Gang aktivnost bi stavio na prvo mesto kako nebi dobijali bezpotrebne warnowe.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Pojacao bi radnje organizacije (talacke,fz-evi,itd)
Kad bih neko zeleo da udje u organizaciju treba mu minimlano 11 godna OC i 6 godina IC
Davao bi bonuse za aktivne clanove
Smanjio bi krsenje pravila
Aktivnim clanovima bih povecavao rankove
Imao bih vise zamenika ukoliko ja nebi bio tu
Ispitvanja bi bila na discordu i bila bi malo teza

Hvala na citanju ove aplikacije!

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Na razmatranju..

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Status