Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

John Shakur

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola

2. Vaše godine: 22

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosek online po danu:6h

5. Vaš Discord: svaba

6. Vaše ingame ime: Svaba Shakur

7. Vaš ID: 41823

Dodatne Informacije

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1. Zelim da preuzmem ulogu lidera unutar FIB-a iako ranije nisam bio na ovoj poziciji, moje dosadašnje iskustvo u pravnim organizacijama me je opremilo neophodnim veštinama i znanjem da bih se istakao u ovoj ulozi. Iskreno sam zainteresovan da vodim ovu specifičnu organizaciju i verujem da će mi moje iskustvo omogućiti da ostvarim značajan uticaj.

2.2. Zato želim da dam sve od sebe da dobijem i vodim FIB jer osećam da uvek mora da ima dobar tim ljudi u ORG-u i osećam da mogu to da postignem tako što izvučem najbolje od najboljih ljudi u gradu koji će biti Zaposlen u FIB-u. Ali što je najvažnije, želeo sam da vodim FIB tako dugo, ali nisam mogao, ali to se promenilo i osećam se kao da sam stekao dovoljno iskustva i daću sve od sebe da vodim dobar tim ovog sledećeg FIB mandata.

2.3. Ali što je najvažnije, uvek je dobro održavati pozitivno okruženje u FIB-u, jer je to ključno za sve i njihovu sposobnost da ostanu mentalno dostupni za sve ostale. Dakle, ako nemate dobar i zdrav tim, to neće daleko stići u mandatu.

3. Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

-Agenti ne bi želeli da rade za FIB ako bi naišli na probleme kao što su favorizovanja agenta, nepoštena unapređenja, rad agenta koji se ne ceni kako bi trebalo da bude, itd. Agenti radije rade za organizacije koje cene njihov doprinos i dostignuća. Svako će dobiti ono što zaslužuje.

-Važno je da se svi agenti FIB-a ponašaju na profesionalan način, a mi ćemo nametnuti stroge posledice za svako neprofesionalno ponašanje. Održavajući visoke standarde i pružajući odgovarajuću obuku, možemo stvoriti kulturu izvrsnosti unutar FIB-a i dati primer drugim organizacijama u zajednici.

-Kada se agent prvi put pridruži FIB-u, otkrio sam da im se to veoma dopada, ali posle nekog vremena počinje da se dosađuje.

Istraživao sam ovaj problem u pozadini i otkrio da većina agenata uživa u napadima BM-a, bandi i porodica.

-Povratne informacije su ključne za poboljšanje RP-a. Kao vođa, pružaću redovne povratne informacije članovima svoje organizacije. Ova povratna informacija može biti pozitivna ili negativna i treba je dostaviti na konstruktivno i sa postovanjem. Davanjem povratnih informacija, članovi organizacije će znati u kojim oblastima treba da se poboljšaju i kako to mogu da urade.

-Na kraju, nastojaću da maksimalno povećam efikasnost svakog odeljenja u organizaciji. Sprovođenjem redovnih racija i osiguravanjem da agenti budu aktivni u Odeljenju, cilj mi je da prikupim dokaze od bandi i kriminalnih porodica i da obezbedim da FIB ostane na čelu grada.

Rankovi,

-----HC-----

23.FIB Director

22.FIB Deputy Director

21.Assistent Director

20.00 Agent

19.Chief of Staff

18.Head of Department

17. Crna sekcija

16. Bela sekcija

-----HS-----

15. Predstavnik