Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Leadera Bloods Street Gang I Andrej Nurmagedov

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej White

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 9h
5. Vaš Diskord: andrej4399
6. Vaše Ingame ime: Andrej Nurmagedov
7. Vaš ID: 68410

Dodatne Informacije
1. Lider za... The Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
  • Razvijanje i osnaživanje tima
    Moj cilj je raditi na stvaranju okruženja u kojem svaki član tima ima priliku rasti i razvijati se. Kao lider, želim stvarati prostor u kojem će ljudi osjećati da imaju podršku za osobni i profesionalni razvoj. Kroz mentorstvo, jasno postavljanje ciljeva i praćenje napretka, želim pomoći članovima tima da ostvare svoje potencijale, a time i doprinesu organizaciji na najbolji mogući način.
  • Iskustvo i vještine vođenja
    Imam prethodno iskustvo u vođenju timova i organizacija, gdje sam uspješno upravljao projektima, rješavao izazove i motivirao timove prema zajedničkim ciljevima. Kao lider, želim primijeniti svoje vještine upravljanja, komunikacije i donošenja odluka kako bi osigurao da organizacija bude efikasna, usklađena i da se stalno uspinje prema višim standardima. Smatram da mogu pridonijeti stabilnosti i rastu organizacije kroz strateško vođenje i inovativne pristupe.
  • Aktivnost u dogadjajima
    Imali bi akcije svaki dan da članovima organizacije ne bi bilo dosadno,napadali bi teritorije i uzimali tajne svakodnevno.

• 3. Vaši savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

RolePlay aktivnosti najbolje funkcionišu kada timovi surađuju i međusobno se podržavaju. Kao lider, moj savjet je razvijati zajedništvo unutar organizacije kroz RP aktivnosti, promovirajući timsku koordinaciju i zajedničke ciljeve. Kroz organiziranje grupnih aktivnosti, sudionici bi se osjećali povezani i motivirani za daljnje unaprjeđenje svojih uloga i odnosa unutar igre.

RANKOVI
  • 1. Suspend
  • 2. Newbie
  • 3. Ghetto baby
  • 4. Ghetto boy
  • 5. Drug Dealer
  • 6. Gangster
  • 7. Graffiti Team
  • 8. Graffiti Team Leader
  • 9. Turfer
  • 10. Enforcer
  • 11. O.G