Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved NG I Korumpirana Biografija I Urke Elpatron I 42673

Status
Not open for further replies.

Urke Crow

Player
Player
Ime: Urke Elpatron
Starost: 52
Pol: Muški
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Trevor Shadow
Majka: Marina Shadow
Visina:198cm
Težina: 146kg
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na grudima
Prednosti: Lukav,Pametan,Pristojan.
Slabost: Slabi zivci
Započeo sam svoj život u mestu gde je zločin bio svakodnevnica, a poštovanje zakona skoro nepostojeće. Odrastao sam u društvu koje nije imalo mnogo nade, a mogućnosti su bile ograničene. Ubrzo sam postao deo kriminalnog sveta, gde su vrednosti kao što su poštenje i odanost bile samo reči koje niko nije shvatao ozbiljno. Bio sam mlad, besan i često impulzivan, što je učinilo da se lako uključim u sve vrste nelegalnih aktivnosti.

Moje odluke nisu imale nikakvu osnovu, osim želje za brzim novcem i priznanjima. Započeo sam sitnim krađama, preprodajom droge i drugim nezakonitim radnjama koje su brzo postale deo mog svakodnevnog života. Osećao sam se moćno, ali duboko u sebi znao sam da nisam zadovoljan. Kriminal je bio moj način da preživim, ali nisam mogao da se oslobodim osećaja praznine i gneva koji su me stalno gušili.

Jednog dana, situacija je postala nepodnošljiva. Došao je trenutak kada sam shvatio da me moja prošlost vodi u destrukciju. Počeo sam da se pitam šta želim od svog života. Nisam mogao više da živim u tom paklu. Iako nisam imao nikakve prave moralne komplete, osećao sam da želim promenu. Tada sam odlučio da se prijavim za vojsku. Verovao sam da bih mogao da pronađem disciplinu i strukturu koja mi je bila potrebna.

Upisao sam Nacionalnu gardu, nadajući se da ću tamo pronaći smisao, a možda i način da ostavim prošlost iza sebe. Međutim, vojska nije bila toliko jednostavna. Početak je bio težak, ali nisam imao izbora. Polako sam se adaptirao na vojnički život, ali problemi su ostali. Ubrzo sam shvatio da sam prepun traume, da moj um nije mogao da izdrži sve što sam prošao u svom životu. Bio sam mentalno nestabilan, sa potrebom za kontrolom i dominacijom.

U vojsci sam došao u situaciju gde sam zapravo počeo da koristim svoj položaj za ličnu korist. Počeo sam da zloupotrebljavam moć koju sam imao, koristeći podzemne kanale za korupciju i manipulaciju. Postao sam dio korumpiranog sistema, u kojem sam mogao da tražim novac od drugih vojnika, pa čak i od civila, u zamenu za slobodu ili zaštitu. Samo podrumi vojske znali su sve što sam radio. Moje akcije nisu bile samo loše, već su bile duboko pogrešne, ali tada nisam mogao da prestanem.

Iako nisam bio uhvaćen, duboko u sebi sam znao da živim u laži. Moje ruke su bile prljave, a duša prekrivena bolom. Traumatska iskustva iz prošlosti, vojni život i mentalne rane koje sam nosio činile su me gotovo nesposobnim za zdravo razmišljanje. Bio sam osoba koja je mogla ubiti zbog najobičnije sitnice, osoba koja je zlostavljala i manipulirala, sve u ime kontrole i moći.

I danas se nalazim u fazi života u kojoj pokušavam da se nosim sa sopstvenim demonima. Nisu me uhvatili za korupciju, ali duboko u sebi, svaki dan se borim sa posljedicama koje sam sam stvorio. Ne znam šta će doneti budućnost, ali shvatio sam jedno: sve što radimo, ima svoju cenu, a ta cena se plaća u obliku duše koja se nikada ne može potpuno izlečiti.

1.Urke može od privedenih lica da traži bilo koje oružje, municiju, pancire, drogu da mu predaju, kao i novac do 100.000$
2.Urke može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, pretražuje lice(sa bilo koje strane), otvara PDA, sakuplja stvari s poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pistolj.
3.Urke je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze ubiti, opljačkati i slomiti mu kamericu (me, do, try komande).
4.Urke se moze ponasati bahato prema kolegama i prema gradjanima.
5.Urke može koristiti(posedovati) i prodaviti bilo koje legalno ili xxx oružje i predmet (Heavy Sniper,Machine gun...) na dužnosti i van nje.
6.Urke sme ici u getu sam te tamo se sme pucati,robati sa ostalim gang-ovima dok je u uniformi

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
6.Urke sme ici u getu sam te tamo se sme pucati,robati sa ostalim gang-ovima dok je u uniformi - Ovo su 2 perka u jednom samim time odbijeno
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom