Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64757
Players nickname
Emin Mehmedovicc
Administrators nickname
Dragan Macakk
Date
Jan 8, 2025
Time
15:47
Proofs
https://youtu.be/4w_MB3Ye8jQ?si=eU7gOgBRz_7ZmPLk

Emin Mehemdovic

Player
Player
Pozdrav poštovana Administracijo,pozdrav Mujo i Abrahame evo žao mi je što ponovo moram da se žalim i da kačim ovo povodom iste teme ali moram.Evo ne znam ni sam koliko sam puta se žalio zbog ovoga a moram da se žalim zato što ste mi zbog kršenja GP 1.4 perma banovali main(glavni) nalog a twinky ste mi privremeno banovali zato sto sam taj prvi registrovao.I Ja vama kažem da mi taj nije glavni prvi mi je koji sam napravio ali nigde ne pise da to mora da mi bude main to jest glavni nalog.Na to mi je Mujo odgovorio da je logicno da mi prvi nalog jest main a ustvari šta je stvarno logično,logično je da ce mi main biti onaj račun na koji sam proveo više vremena na koji imam više godina u gradu,na koji imam više in-game para e to ima logike,a to da prvi registrovani nalog mora da bude main to jest u prevodu glavni nema ni malo logike jer meni da je taj 62k id nalog main Ja sigurno ne bi tražio da mi se taj perma banuje ali znam što ovo kačim ali ne znam što još ništa nije uradjeno povodom ovoga i inače sam veoma strpljiv ali počinjem da gubim strpljenje zato što već mesec dana pričam jedno.I Ja vas poštujem i cenim cjelu Administraciju ali ovo već nema ni malo smisla da mi nalog na kojem imam 20 godina u gradu bude twink a onaj sto ima manje od 5 godina u gradu da bude main.A što se tiče pravila GP 1.4 to je moja greška što sam prekršio i ne tražim da dobijem unban samo hocu da mi umesto perma bana na nalog 64757 stavite privremeni ban sad je ostalo jos jedno 30 dana možda manje a na sve ostalo i na taj što vi kazete da mi je main i njega mi perma banujte u životu mi ti drugi nalozi nisu potrebni samo taj 64757…

Uz dužno poštovanje!
-Emin Mehmedović-
-GRP RS#1 Igrač-
-GRP EN#1 Player-

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom