Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Lidera The Families |Rajan Atomic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Svajcarovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ognjen

2. Vaše godine: 14

3. Vremenska zona: +2

4. Prosjek online po danu: 6-8h

5. Vaš Discord: giiosz22

6. Vaše ingame ime: Rajan Atomic

7. Vaš ID: 58140

Dodatne informacije:

1. Lider za....The Families

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

1.Smatram da je The Families jedna od organizacija sa najvećim potencijalom za dominaciju na serveru. Kao lider, želim da dovedem ovu organizaciju na vrh, kako kroz unapređenje kvaliteta RolePlay-a, tako i kroz jačanje saradnje među članovima. Uz moju motivaciju i strateški pristup, siguran sam da možemo postati jedni od boljih.

2.Tokom mog igranja na serveru, učestvovao sam u brojnim organizacijama, gde sam stekao znanje o njihovom funkcionisanju, hijerarhiji i problemima koji se mogu javiti. Ovo iskustvo mi daje sposobnost da izbegnem greške i optimizujem rad organizacije. Imam iskustva da vodim organizaciju i donošenje ključnih odluka.

3.Želim da pokažem da se u organizaciji poput The Families može igrati ozbiljan, ali zabavan RP. Fokusirao bih se na stvaranje balansiranog okruženja u kojem članovi mogu razvijati svoje RP veštine, a istovremeno se zabavljati i doprinositi zajednici. Moja vizija je da The Families postane poznata po kvalitetu, disciplini i jedinstvenom stilu igre.

4.Osobni izazov i razvoj Vođenja organizacije The Families je prilika za mene da se dodatno razvijem kao igrač i lider. Smatram da imam potrebne veštine, ali želim da se suočim s izazovima vođenja velike i zahtevne organizacije. Ovo iskustvo bi mi omogućilo da pokažem svoje sposobnosti i ostavim pozitivan trag na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Obuke i mentorstvo:
Organizovao bih redovne obuke za članove kojima je to potrebno, posebno za nove igrače, kako bi stekli osnovne RP veštine i bolje razumeli pravila servera. Iskusniji članovi bi dobili ulogu mentora kako bi se osiguralo konstantno unapređenje.

Redovno bih organizovao specifične događaje poput talačkih, druge vrste pljacki. Ovo bi ojačalo međusobnu interakciju članova The Families.

Strogo bih sproveo pravilo rešavanja sukoba kroz RP, a ne OOC komunikacijom ili slično.

Dodatne stvari koje bih uveo kao lider:

Održavanje zajedničkih sastanaka za rešavanje problema i novih ideja.

Fokus na regrutaciju kvalitetnih igrača kroz testiranja o znanju pravila servera.

Smatram da imam iskustvo, motivaciju i želju da The Families izgradim u jednu od najjačih i najkvalitetnijih organizacija na serveru. Zahvaljujem se na razmatranju moje prijave i radujem se mogućnosti da doprinesem zajednici na Grand RP serveru.

Hvala unapred na pažnji,Srećno ostalim kandidatima.

S poštovanjem,
Rajan Atomic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom