Informacije
1. Vaše ime IRL : Aleksandar
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 5-7h
5. Vaš Discord : gdejespask1to
6. Vaše ingame ime : Sasha Kristal
7. Vaš ID : 63927
Dodatne informacije
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Ja bi hteo biti lider ove organizacije zato sto imam iskustva u kriminalnim organizacije i hteo bi biti lider zato sto do sada nisam bio lider neke organizacije i bih hteo da se isprobam i u poziciju lidera neke organizacije i zato sam se odlucio da probam biti lider The Families.
-Hteo bi biti lider The Families zato sto imam dosta ljudi koj bi mi pomogli oko vodjenja organizacije i imam iskusan i dobar HC Team koj ce mi pomagati oko akcija, takodje i imam svoju turf ekipu koja bi turfala za moju bandu.
-Svako ko bi hteo da se pridruzi mojoj organizaciji morace znati pravila grada koj ce ga ispitati neko iz moih HC-a, ispitivanje ce biti sa nekoliko pitanja i koj ne sme da ima vise od 3+ gresaka tokom ispitivanja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Svaki clan The Families treba da zna pravila server-a.
-Necu dozvoliti da ima nikakve svadje izmedju clanova u mojoj organizaciji
-Svaki clan koj ce biti aktivan i dolazice na akcije bice nagradjen sa rank-up i bonusom
Rankovi:
1.Suspend
2.New Boy
3.Diler
4.Supplier
5.Ghetto Leader
6.Grafit team
7.Grafit team lider
8.Corner Boss
9.Turfer
10.Enforcer
11.O.G.
12.Co-Leader
13.Leader
1. Vaše ime IRL : Aleksandar
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 5-7h
5. Vaš Discord : gdejespask1to
6. Vaše ingame ime : Sasha Kristal
7. Vaš ID : 63927
Dodatne informacije
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Ja bi hteo biti lider ove organizacije zato sto imam iskustva u kriminalnim organizacije i hteo bi biti lider zato sto do sada nisam bio lider neke organizacije i bih hteo da se isprobam i u poziciju lidera neke organizacije i zato sam se odlucio da probam biti lider The Families.
-Hteo bi biti lider The Families zato sto imam dosta ljudi koj bi mi pomogli oko vodjenja organizacije i imam iskusan i dobar HC Team koj ce mi pomagati oko akcija, takodje i imam svoju turf ekipu koja bi turfala za moju bandu.
-Svako ko bi hteo da se pridruzi mojoj organizaciji morace znati pravila grada koj ce ga ispitati neko iz moih HC-a, ispitivanje ce biti sa nekoliko pitanja i koj ne sme da ima vise od 3+ gresaka tokom ispitivanja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Svaki clan The Families treba da zna pravila server-a.
-Necu dozvoliti da ima nikakve svadje izmedju clanova u mojoj organizaciji
-Svaki clan koj ce biti aktivan i dolazice na akcije bice nagradjen sa rank-up i bonusom
Rankovi:
1.Suspend
2.New Boy
3.Diler
4.Supplier
5.Ghetto Leader
6.Grafit team
7.Grafit team lider
8.Corner Boss
9.Turfer
10.Enforcer
11.O.G.