Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Rei Blxtz

Player
Player
Information
1. Your name IRL :-
Kendrick
2. Your age :-
20
3.Time zone :-
EST
4. Average online per day :-
4-6 hours Per day
5. Your Discord :-

ezzclaps2.
6. Your Nickname :-
Jayden Starz
7. Your ID :-
5184
-
Additional information

Leader of Families

Why do you want to be a leader of this specific organization?:-
-
1 :- Long has it been in me, the ambition to take up responsibility for something big, like running a gang, and now I feel ready to channel all my leadership abilities, enthusiasm, and drive into making it real. Having spent so much time in the gang world, I have gained a huge amount of experience that has sculpted my understanding and now I want to use it to make a difference and help lead the crew into new places.

-
2 :- I've spent years being deep inside the gang scenarios, working with different groups: the Bloods, / Vagos, /families, Ballas-out of which I had the position of an under-deputy. Also, I arranged clands , took part in the work of informants, and everything went really smoothly, but after this huge waste of time and energy input, now I am ready for the next step. I am ready to rise as a leader, extend my experience, and make an impact that's meaningful and positive.
-
3 :- I am fully committed to turning our gang into a place where every single person feels valued and included. My main priority will be to create an environment that motivates every member to stay motivated, work hard, and have the drive to rise through the ranks. I believe that once everyone is empowered and inspired, our collective strength grows. Fairness, respect, and integrity will be the foundation of everything we do. These are the values that are non-negotiable; as such, they guide our actions on how to work together. I will wish every member equal opportunity for self-realization, growth, and contributing to the success of our gang in meaningful ways.

-
Your advices for improving Roleplay level in organization? :-
-
I'm all about giving every new member a fair shot and ensuring they don't feel left out. If they put in the effort, they'll see opportunities for promotions and more. It's my job, along with my High Command, to make sure everyone shows up to events regularly and keeps things respectful no toxicity to other gang members, citizens, or law enforcement. I will also make sure that every recruit learns his way around the city, knows event and street rules, and speaks decent English when in role-playing.
-
Rank system:-

14 | Kingpin

13 | OG

12 | Starz
11 | Turfer
10 | Underboss
9 | Don
8 | Capo
7 | Graffiti
6 | Clapper
5 | Graffiti
4 | Clapper
3 | Gangster
2 | Lime
1 | Baby Lime

Best Regards
Jayden Starz

Kruse Hardd

Player
Player
Good Luck:Aşk:
Bilgi
1. Gerçek hayattaki adınız :-
Kendrick
2. Yaşınız :-
20
3.Zaman dilimi :-
Avustralya, Brezilya ve Kuzey Amerika ülkelerinin kullandığı saat uygulaması
4. Günlük ortalama çevrimiçi olma sayısı :-
Günde 4-6 saat
5. Discord'unuz :-

ezzclaps2.
6. Takma Adınız :-
Jayden Yıldız
7. Kimliğiniz :-
5184
-
Ek Bilgiler

Ailelerin Lideri

Neden bu özel organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?:-
-
1 :- Uzun zamandır içimde, bir çeteyi yönetmek gibi büyük bir şeyin sorumluluğunu alma hırsı vardı ve şimdi tüm liderlik yeteneklerimi, coşkumu ve azmimi bunu gerçeğe dönüştürmek için kanalize etmeye hazır hissediyorum. Çete dünyasında çok fazla zaman geçirdikten sonra, anlayışımı şekillendiren çok büyük miktarda deneyim kazandım ve şimdi bunu bir fark yaratmak ve ekibi yeni yerlere götürmek için kullanmak istiyorum.

-
2 :- Çete senaryolarının derinliklerinde yıllar geçirdim, farklı gruplarla çalıştım: Bloods, / Vagos, / aileler, Ballas-bunlardan alt yardımcı pozisyonundaydım. Ayrıca, çeteler ayarladım, muhbirlerin çalışmalarına katıldım ve her şey gerçekten sorunsuz ilerledi, ancak bu büyük zaman ve enerji kaybından sonra, şimdi bir sonraki adıma hazırım. Bir lider olarak yükselmeye, deneyimimi genişletmeye ve anlamlı ve olumlu bir etki yaratmaya hazırım.
-
3 :- Çetemizi her bir kişinin değerli ve dahil hissettiği bir yere dönüştürmeye tamamen kararlıyım. Ana önceliğim, her üyeyi motive olmaya, sıkı çalışmaya ve rütbelerde yükselmek için gereken motivasyona sahip olmaya motive eden bir ortam yaratmak olacak. Herkes güçlendirildiğinde ve ilham aldığında, kolektif gücümüzün artacağına inanıyorum. Adalet, saygı ve dürüstlük yaptığımız her şeyin temeli olacak. Bunlar pazarlık konusu olmayan değerlerdir; bu nedenle, birlikte nasıl çalışacağımıza dair eylemlerimize rehberlik ederler. Her üyeye kendini gerçekleştirme, büyüme ve çetemizin başarısına anlamlı şekillerde katkıda bulunma konusunda eşit fırsat diliyorum.

-
Organizasyonda Roleplay seviyesini geliştirmek için tavsiyeleriniz nelerdir? :-
-
Her yeni üyeye adil bir şans vermek ve kendilerini dışlanmış hissetmemelerini sağlamakla ilgiliyim. Çaba gösterirlerse terfi ve daha fazlası için fırsatlar görecekler. Herkesin etkinliklere düzenli olarak katılmasını ve her şeyin saygılı olmasını, diğer çete üyelerine, vatandaşlara veya kolluk kuvvetlerine karşı zehirli olmamasını sağlamak benim ve Yüksek Komutanlığımla birlikte görevim. Ayrıca her yeni üyenin şehirde yolunu bulmasını, etkinlik ve sokak kurallarını bilmesini ve rol yaparken düzgün İngilizce konuşmasını sağlayacağım.
-
Rütbe sistemi:-

14 | Kral

13 | OG
12 | Yıldızlar
11 | Çim biçme makinesi
10 | Alt patron
9 | Yapma
8 | Baş
7 | Grafiti
6 | Çıtçıt
5 | Grafiti