Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Davidddd

Player
Player
1. Vaše ime IRL David
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 5-6h
5. Vaš Discord david_36887
6. Vaše ingame ime David Utoka
7. Vaš ID 23980

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. O meni i mojim iskustvima

Na ovom projektu sam već duze vreme i uvek sam gajio strast prema kriminalnim aktivnostima. U organizaciji Families sam se najviše angažovao i ona mi je zaista prirasla srcu, pa bi za mene bilo veliko zadovoljstvo da postanem lider ove organizacije.
Imam mnogo iskustva u različitim vrstama kriminalnih organizacija i dobro znam šta je potrebno da bi organizacija funkcionisala kako treba. Takođe, upoznat sam sa pravilima grada i pravilima vezanim za našu delatnost. Iako nisam previše strog, mislim da je bitno održavati red i disciplinu.
2.2. Moj cilj kao lider

Drugi razlog zašto želim preuzeti vođstvo jeste želja da još više ljudi zavoli ovu organizaciju i da im pomognem da shvate značaj naših aktivnosti, onako kako sam ih ja doživeo. Podržavao bih ih, učio ih kako da se ponašaju i bio im na raspolaganju za sva pitanja.
Ispitivanje kandidata bilo bi detaljno, jer želim da imamo organizaciju koja zaista funkcioniše, sa članovima koji znaju pravila i znače šta je dozvoljeno. Kršenje pravila bi se sankcionisalo u skladu sa ozbiljnošću prekršaja (suspendovanje, izbacivanje, itd.).
2.3. Tim koji imam i moj pristup

Već imam tim od 10+ ljudi koji su spremni i znaju šta treba da rade. Oni bi zajedno sa mnom započeli ovaj period i pomogli mi u vođenju organizacije, ali važno je da svi poštuju ista pravila. Ne bih pravio nikakve izuzetke, pa bi se prema svima odnosio jednako.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Rankovi u organizaciji bi se dodeljivali na osnovu zasluga, vodeći računa o ravnoteži između viših i nižih činova. Niži članovi bi morali poštovati veće činove, dok bi veći pomagali manjima i objašnjavali im sve što im nije jasno.
Trudio bih se da imamo što više akcija, kako bi svima bilo zanimljivo i kako bi organizacija bila aktivna. To bi uključivalo talacke, pljačke, napade na prodavnice oružja i slične akcije.
Uvek bih se trudio da ispunim svoja obećanja, jer znam koliko je važno da se držimo dogovora, jer nisam voleo kad se to ranije nije dešavalo.
Hvala na citanju moje aplikacije i rećno svim ostalim učesnicima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom