Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aco Cash

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Aleksandar
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:3-6h
5. Vaš Discord:acocash
6. Vaše ingame ime:Aco Cash
7. Vaš ID:48689

Dodatne informacije
1. Lider za.....The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Kao prvo vec sam bio lider ove organizacije i mnoga puta zamenik,kad sam ja vodio organizaciju je mnogo ljudi dolazilo i zamalo smo prevladali getom.Ja mislim da svaka organizacija treba da ima svoje znacenje i svoje mesto na serveru,dobra organizacija ne treba da ima mnogo ljudi nego treba da ima ljude koji se zabave i shvacaju njihovu ulogu ozbiljno.Kad ja uzmem organizaciju bi sa clanovima radio akcije skoro svaki dan kako bi se mi zabavljali i druge org.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Mojim clanovima bi se ponasao prijateljski kako nebi doslo do bezpotrebnih svadji.Moji HC-evi bi bili lojalni do kraja,slusao bi njihova misljenja i pokusao bi omoguciti neka od njih.Moj turf team bi bio iskusan u svojem poslu da bi lakse osvojili sezonu,imao bi turf team leadera koji bi bio zaduzen za vodju turfova i spremanje turfera.Imao bi ljude koji bi zakazali turfove ukoliko me nema.

- Ispitivanje bi se odrzalo na diskordu od organizacije kako bi se uverio dali neko zna pravila grada ili ne.

- Moji standardi bi bili visoki za ulazenje u organizaciju,trebalo bi minimalno 12 godina OOC i 8 godina IG i naravno da se znaju pravila.

- Aktivnim clanovima bi davao rank up-ove i bonuse,ukoliko neko nebi bio dovoljno aktivan bi se odrzao sastanak sa tim clanom da se se dogovorimo kako i sta dalje.

- Sastanke sa celom organizacijom bi odrzao svaku subotu da vidim sta kome treba kome sta smeta itd.

- Gang aktivnost bi se odradila uvek kako nebi dolazilo do bezpotrebnih kazni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom