Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

tozi 30666

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Imran
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: tozi0761_12739
6. Vaše ingame ime: Imran Kennedy
7. Vaš ID: 30666

1.Leader za The Families

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
zelim biti lider organozacije zato sto pre nikada nisam bio lieder niti jedne organozacije imam iskustva u kriminalnim organozacijama
i zato bih zeleo postati lider jedne od kriminlanih organozacija cime bih pokzao svoja iskustva koja sam stekao
imam vizuju koja bi pobljasala ovu organizaciju.

takodjer imam dosta ideja i vizija kao lider za poboljasanje organozacije time bih doneo dosta novih pobosljanja
koja bi pomogla organizaciji i clanoviam iste te organozacije i svi clanovi bi bili gledani isto kao da nisu rank ispod ili iznad.

zelim sa svojim vizijama i iedajma da pokazem kako jedna organizacija moze biti dobra i zanimljiva ljudima i
da ostavim primer kako jedna oragnizacija moze biti puna ideja i vizija i poboljasnja .

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-toksicnost necu tolerisat zato ce clanovi koji budu to krisli odmah biti izbaceni.
-potrudicu se da The Families gang bude najbolji da idemo do vrha i da se clanovi dobro provedu.
-aktivne clanove bih nagradjivao novcano i vecim rankom da bih im tim putem dao volju da budu sto aktivniji i da rade sto vise.
-sa mojim mandatom ce biti vizija da geto bude sto bolji i da vise ljudi privucem u ovaj svet organizacija gde mogu da se zabave i da se lepo provedu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom