Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Families I Edib Foleys

Edib Foleys

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Edib
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona:( GMT +1)
4. Prosjek online po danu: 5-8H
5. Vaš Discord: edibpezic
6. Vaše ingame ime: Edib Foleys
7. Vaš ID: 52435

Dodatne informacije

1. Lider za. The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Verujem da Families ima veliki potencijal da bude jedna od najprepoznatljivijih organizacija na serveru. Moja vizija je da okupim motivisane i odgovorne igrače koji će zajedno raditi na izgradnji organizacije koja će se isticati svojom profesionalnošću i koordinacijom.

Smatram da lider treba biti primer drugima. Planiram da kao lider postavim standarde za kvalitetan RP, uvodim realistične situacije i aktivnosti koje će doprineti dinamici servera. To će uključivati zanimljive priče, interne konflikte, ali i saradnje sa drugim organizacijama, čime ćemo doprineti RP zajednici.
Imam prethodno iskustvo u vođenju timova i razumevanje kako funkcionišu organizacije na RP serverima. Uz to, posvećen sam stvaranju okruženja gde članovi osećaju pripadnost i gde svaki igrač može da doprinese uspehu organizacije na svoj način.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Organizovati interne treninge i sastanke gde članovi mogu učiti kako da poboljšaju svoj RP, posebno kada su u pitanju interakcije sa drugim organizacijama i civilima.
Uvesti sistem nagrađivanja za članove koji se ističu kvalitetnim RP-om, lojalnošću i zalaganjem. To može motivisati članove da se više trude i da budu deo zajedničke priče.
Podići kriterijume za ulazak u organizaciju kako bismo osigurali da su svi članovi posvećeni RP-u i pravilima servera. Manje fokus na brojnost, a više na kvalitet interakcija unutar i van organizacije.

Top Bottom