Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13448
Players nickname
Nikolai_Valujev
Administrators nickname
Shomy_McQueen
Date
Apr 26, 2022
Time
19:50
Proofs
https://youtu.be/aVEwXL23uu4

Hasadin Mehmedovic

Player
Player
Pozdrav. Ja sam danas izmedju 7h i 8h dobio ban za psovanje majke. Mi smo se sa tom porodicom lepo slagali sve dok oni nisu krenuli da namerno parkiraju autobuse kod nase ograde mi smo im lepo govorili oni to nisu postovali. Ubijali su nas ceo dan i na kraju smo se dogovorili da to vise ne bude i oni su pristali, to jest skopili smo savez das e ne pucamo i nsita. Oni medjutim dogovr nisu ispostovali i ovako se zavrsilo. Oni su nama govorili da kupimo ruke ponizavali nas i nas je to jako povredilo. Molim vas da ako mozete da mi skinete ban jer mi je bas stalo do gta igram dosta sati dnevno uzeo sam svake Grand Coine i velika mi je zelja da igram. Sa drugom sam napravio porodicu i tu smo kupili dosta auta. Porodicu imamo vec 2 dana i jako se oko nje trudimo vec smo 60 i neki na tabeli. Admin koji je prihvatio klip bio je manji od 1 minut. Necu na nikog da se zalim jer smatram da dobro radite svoj posao i svaka cast na tome. Oni su nam mnogo puta vredjali i krsili pravila ali mi nismo njih hteli da kacimo jer je takav dogovr. A mi se trudimo da ga ispostujemo. Hvala svima jos jednom molim vas da mi date unban jer mi je velika zelja da igram i da nastavim svoj RP kako treba. Nece se vise nikad ponoviti i molim vas bilo sta ili mute na koliko hocete samo ne ban. Molim vas jos jednom ako mozete da mi skinete ban. HVALA SVIMA U NAPRED! ps. in game ban mi je dao Shomy_McQueen a zalbu je prihvatio Martin Diks

Djole__00

Player
Player
Slažem se, kao prvo snimak je sečen, pričali su na diskordu, jeste on opsovo majku ali zašto Nikolai nije objavio snimak gde su oni nas pucali. Juče smo osnivali porodicu, i sjajno nam ide, pa u ime 24 članova novonastale porodice molim Vas da oprostite našem liederu ovaj put jer slažemo se da svako ima svojih,, pet minuta,,.... Pozz

Nikolai Valujev

Player
Player
Nema potrebe za laganjem. Nikakav SAVEZ nismo imali. Očeš da postavim klipove di radite NLR i RK? pa da ti se produži malo kazna?
Očeš da postavim sliku kako si stavio na INGRAND nakon što ste me ubili jer auto nisam htio pomaknuti ? Mali ne pricaj gluposti, vi ste došli radit probleme, a ne mi vama!!

Situacija je bila takva da ste vi došli kod nas glumit da je ono vaša parcela koja NIJE U VAŠEM posjedu nego u DRŽAVNOM da mi ne smijemo tamo parkirati aute, na što sam ja rekao da čemo parkirati jer je to od DRŽAVE. Nakon što sam to rekao obojica ste izvadili pištolje i odmah me ubili. Moj drug vas je vidio i naravno poubijao sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom