Pozdrav. Ja sam danas izmedju 7h i 8h dobio ban za psovanje majke. Mi smo se sa tom porodicom lepo slagali sve dok oni nisu krenuli da namerno parkiraju autobuse kod nase ograde mi smo im lepo govorili oni to nisu postovali. Ubijali su nas ceo dan i na kraju smo se dogovorili da to vise ne bude i oni su pristali, to jest skopili smo savez das e ne pucamo i nsita. Oni medjutim dogovr nisu ispostovali i ovako se zavrsilo. Oni su nama govorili da kupimo ruke ponizavali nas i nas je to jako povredilo. Molim vas da ako mozete da mi skinete ban jer mi je bas stalo do gta igram dosta sati dnevno uzeo sam svake Grand Coine i velika mi je zelja da igram. Sa drugom sam napravio porodicu i tu smo kupili dosta auta. Porodicu imamo vec 2 dana i jako se oko nje trudimo vec smo 60 i neki na tabeli. Admin koji je prihvatio klip bio je manji od 1 minut. Necu na nikog da se zalim jer smatram da dobro radite svoj posao i svaka cast na tome. Oni su nam mnogo puta vredjali i krsili pravila ali mi nismo njih hteli da kacimo jer je takav dogovr. A mi se trudimo da ga ispostujemo. Hvala svima jos jednom molim vas da mi date unban jer mi je velika zelja da igram i da nastavim svoj RP kako treba. Nece se vise nikad ponoviti i molim vas bilo sta ili mute na koliko hocete samo ne ban. Molim vas jos jednom ako mozete da mi skinete ban. HVALA SVIMA U NAPRED! ps. in game ban mi je dao Shomy_McQueen a zalbu je prihvatio Martin Diks