Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34660
Players nickname
Jack Angel
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 11, 2025
Time
17:56
Proofs
https://youtu.be/We7Z_07HTyM?si=JxLypJy7iS5bwn-j

Nemaanja Angel

Player
Player
Dobar dan postovani Mujo. Igram na grand serveru oko 2 3 godine i ovo mi se prvi put desava, bio sam na odmoru ceo mesec nisam bio kuci u tom periou tacnije poslednje 2 nedelje neko mi je hakovao epic i rockstar naloge a i grand naloge. Uspeo sam da vratim epic i rockstar naloge al grand naloge ne. Na mainu id 34660 sam banovan za 1.1 i na twnku isto. Nesecam se id od twinka zato sto ga nisam koristio puno. Pisem ti ovako na discordu zato sto mi je banan forum nalog. Kad sam usao u acc bio sam banovan za 1.1 a u ovom trenutku je ustvari 1.2 al to ni vi aministratori ni ja nismo znali al sad znam i zato te obavestvam. Sta tacno treba da uradim za da dobijem unban bar na mainu za da mogu da igram na ovom projektu, prihvacam i money wipe i sve ostalo sto je potrebno zato sto mi je stalo do ovog projekta lepo mi je da igram na njemu imam puno drugove itd. Da te ne smaram puno,to sam hteo da te pitam i da ti kazem. Hvala na vremenu imaj ugodan dan.

samo za mujo svaki offtopic da se kazni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom