Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58925
Players nickname
Nemanja Junior
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Dec 13, 2024
Time
00:00
Proofs
x

Nemanja Junior

Player
Player
Pozdrav Mujo/Abrahame,pre sad skoro mesec dana dobio sam ban na SAHP discordu za vredjanje admina,u tom trenutku nisam imao nikakav cilj da uvredim, niti da se tadasnji admin oseca ugrozen,niti sam takve prirode da vredjam.Ian mi je jednostavno drugar kog znam od kad sam usao na projekat i sa kojim volim tako da se salim al Senior Curator Aldin je shvatio kao vredjanje sto je razumljivo.Nisam covek koji voli da krsi pravila servera i discorda.
Hvala

Danilo Geri

Player
Player
Pozdrav Mujo/Abrahame,pre sad skoro mesec dana dobio sam ban na SAHP discordu za vredjanje admina,u tom trenutku nisam imao nikakav cilj da uvredim, niti da se tadasnji admin oseca ugrozen,niti sam takve prirode da vredjam.Ian mi je jednostavno drugar kog znam od kad sam usao na projekat i sa kojim volim tako da se salim al Senior Curator Aldin je shvatio kao vredjanje sto je razumljivo.Nisam covek koji voli da krsi pravila servera i discorda.
Hvala
Zanela ga pobeda zvezde, give him a second chance!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom