Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected zalba na administratora / aleksa wolf

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4711
Players nickname
John Trust
Administrators nickname
aleksa wolf
Date
Apr 26, 2022
Time
23:23
Proofs
https://youtu.be/EOiS61RQPdo

zunic

Player
Player
kao sto se vidi u pov jedna puska je bila uperena a ja sam dobio zatvor za Fear rp i admin prije dva dana mi kaze ako ti je jedan puska uperena i sad odjednom me lik jaila sto mi je bila jedan puska uperena

Miki

Player
Player
kao sto se vidi u pov jedna puska je bila uperena a ja sam dobio zatvor za Fear rp i admin prije dva dana mi kaze ako ti je jedan puska uperena i sad odjednom me lik jaila sto mi je bila jedan puska uperena
Ne cuje se njegov glas. Video je editovan vrv ili snima preko nekog ne dozvoljenog programa.

zunic

Player
Player
Ne cuje se njegov glas. Video je editovan vrv ili snima preko nekog ne dozvoljenog programa.
Snimam sa geforce experience i po cemu je editovan ja imam upaljen instant replay 10 zadnjih min

zunic

Player
Player
i kako mi je video sniman preko OBS ili tako nesto ako se vidi kad alt+tab na discord

ammirshotta

Player
Player
Imao si dve puske na glavi sto je dovoljno za pesaka. Plus nisi ispunjavao njegove naredbe i pricao si na diskord sa drugarima. Admin nista zgresio nije dobio si sta zasluzujes. 😹💀

Status
Not open for further replies.
Top Bottom