1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-7 sati
5. Vaš Discord: nemanjajankovic28282
6. Vaše ingame ime: Marko Dionis
7. Vaš ID: 53886
Dodatne informacije
1. Lider za: SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1: Zelim biti lider SAHP zato sto imam dosta iskustva u toj organizaciji i poznajem sam rad iste. Kao sto imam u sahpu tako imam i bogato iskustvo u svim drzavnim organizacijama.
2.2: U koliko uzmem samu organizaciju, od pocetka cu znati sta i kako treba, zato sto imam vec spremne ljude koji znaju sta treba da rade i kako da vode samu organizaciju
2.3: SAHP je jedna jako bitna organizacija za celi grad, zato mislim da sto vise treba da se unapredjuje i da se sto vise radi na njoj
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Organizaciju bi iskljucivo vodio po samom rp-u, te bih tako obucavao svoje zaposlenike.Zelim postati lider SAHPa zato sto bih zeleo da samu organizaciju dovedem do ,,cvetanja,, sto bi se reklo, i da u njoj smanjim probleme.Toksicnost bi bila nedopustiva u svakom smislu te reci
-Posto SAHP ima mnogo mnogo mogucnosti koje ne koristi promenio bih samu strukturu:
- Patrol logove bi iskljucivo gledali lider i zamenici. Radili bi po obicnom principu plusa i minusa, imali bi neke kriterijume npr:
5 plusa rank up, 5 minusa rank down
-Zeleo bi da imam kompletnu evidenciju mojih zamenika i asistenta, kako radi sama organizacija
-Tu cemo biti za svaku nedoumicu.
-Svaka greska bi se ispravila, lepo bi razgovarali. Naravno u slucaju da je nesto ozbiljno ide rank down, black lista ili izbacivanje iz organizacije, zavisi od greske koju budu napravili
-Imali bi takodje i brojeve znacki poput: 101,102,103,201 u zavisnosti od cina i one ce biti u obavezi da se koriste
-Dodao bih i offroad patrole radi poboljsanja samog rp-a. Koristili bi se SAHPovi dzipovi, ruta bi dodatno bila napravljena
-Zahtevao bih od kolega koji pisu department da to rade sto profesionalnije i sto odlucnije, radi bolje komunikacije sa drugim drzavnim organizacijama, kao sto zahtevam od njih za pisanje departmenta tako bi zahtevao i od svoji ostalih kolega i zaposlenika. Zeleo bih da sto vise saradjujemo sa drugim organizacijama da bi kako suzbivali sam kriminal tako i olaksali nasim gradjanima.
-Odredjene jedinice ce biti u mogucnosti da sa sobom povedu pse radi lakseg uvidjaja i samog pronalaska droge, oruzja itd.
4. Kriterijumi
1. Minimum 13 godina OOC
2. Minimum 5 godina IC
3. Poznavanje pravila grada
4. Dobro ponasanje i disciplina
5. Vojna legitimacija ( ukoliko lice nemaju, mocice u saradnji sa kolegama iz NG, da odsluze vojni rok)
5. Obuka
-Obuka bi bila odrzana svakom novom clanu, nebitno na njegovo prethodno iskustvo u organizacijama, zato ce biti zaduzeni Trening instruktori.
-Svakom ce od njih biti objasnjeno do detalja sta ce trebati, postovati i morati da rade. Bice im objasnjeno kako se pali i koristi kamerica, preko me-do komanda, kao i kako se obija gepek takodje preko komanda me-do-try komanda
6. Kodovi
10-1- Sve jedinice i zaposlenici su duzni na parking SAHP-a
10-2- Negativno/odbijeno/ne
10-3- Tisina na radio/Ne koristiti takvu komunikaciju
10-4-Potvrdno/potvrdjeno/u redu/da
10-5- Ponoviti poslendji prenos
10-6- Zanemariti poslednji prenos
10-7- Prijava pauze
10-8- Povratak sa pauze
10-10- Pucnjava u toku
10-14- Potrebno je obuci se u specijalnu uniformu
10-20- Trenutna lokacija
10-21- Stanje na lokaciji/mestu/dogadjaju
10-99- Zavrsena situacija
7. Cinovi
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Pauk Service
4. Sheriff Regrut
5. Sheriff Officer I
6. Sheriff Officer II
7. Sheriff Officer III
8. Mladji Inspektor
9. Inspektor
10. SOG (SOG - Special Operation Group, bila bi jedinica zadužena za sve specijalne operacije poput talačkih situacija, pljačci prodavnica itd.)
11. K9 Unit (Praćenje i traganje,Otkrivanje droga, eksploziva, Sa k9 jedinicom se uvek vode psi)
12. Deputy Commander SOG
13. Deputy Captain K9 Unit
14. Deputy Captain Insprektor
....................High Staff..............................
15. Commander SOG
16. Captain K9 Unit
17. Glavni Inspektor
18. Captain Insprektor
....................HIgh Command.................................
19. Major
20. Pukovnik
21. SAHP Assistent Of Sheriff
22. SAHP Deputy Of Sheriff
23. SAHP Sheriff
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-7 sati
5. Vaš Discord: nemanjajankovic28282
6. Vaše ingame ime: Marko Dionis
7. Vaš ID: 53886
Dodatne informacije
1. Lider za: SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1: Zelim biti lider SAHP zato sto imam dosta iskustva u toj organizaciji i poznajem sam rad iste. Kao sto imam u sahpu tako imam i bogato iskustvo u svim drzavnim organizacijama.
2.2: U koliko uzmem samu organizaciju, od pocetka cu znati sta i kako treba, zato sto imam vec spremne ljude koji znaju sta treba da rade i kako da vode samu organizaciju
2.3: SAHP je jedna jako bitna organizacija za celi grad, zato mislim da sto vise treba da se unapredjuje i da se sto vise radi na njoj
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Organizaciju bi iskljucivo vodio po samom rp-u, te bih tako obucavao svoje zaposlenike.Zelim postati lider SAHPa zato sto bih zeleo da samu organizaciju dovedem do ,,cvetanja,, sto bi se reklo, i da u njoj smanjim probleme.Toksicnost bi bila nedopustiva u svakom smislu te reci
-Posto SAHP ima mnogo mnogo mogucnosti koje ne koristi promenio bih samu strukturu:
- Patrol logove bi iskljucivo gledali lider i zamenici. Radili bi po obicnom principu plusa i minusa, imali bi neke kriterijume npr:
5 plusa rank up, 5 minusa rank down
-Zeleo bi da imam kompletnu evidenciju mojih zamenika i asistenta, kako radi sama organizacija
-Tu cemo biti za svaku nedoumicu.
-Svaka greska bi se ispravila, lepo bi razgovarali. Naravno u slucaju da je nesto ozbiljno ide rank down, black lista ili izbacivanje iz organizacije, zavisi od greske koju budu napravili
-Imali bi takodje i brojeve znacki poput: 101,102,103,201 u zavisnosti od cina i one ce biti u obavezi da se koriste
-Dodao bih i offroad patrole radi poboljsanja samog rp-a. Koristili bi se SAHPovi dzipovi, ruta bi dodatno bila napravljena
-Zahtevao bih od kolega koji pisu department da to rade sto profesionalnije i sto odlucnije, radi bolje komunikacije sa drugim drzavnim organizacijama, kao sto zahtevam od njih za pisanje departmenta tako bi zahtevao i od svoji ostalih kolega i zaposlenika. Zeleo bih da sto vise saradjujemo sa drugim organizacijama da bi kako suzbivali sam kriminal tako i olaksali nasim gradjanima.
-Odredjene jedinice ce biti u mogucnosti da sa sobom povedu pse radi lakseg uvidjaja i samog pronalaska droge, oruzja itd.
4. Kriterijumi
1. Minimum 13 godina OOC
2. Minimum 5 godina IC
3. Poznavanje pravila grada
4. Dobro ponasanje i disciplina
5. Vojna legitimacija ( ukoliko lice nemaju, mocice u saradnji sa kolegama iz NG, da odsluze vojni rok)
5. Obuka
-Obuka bi bila odrzana svakom novom clanu, nebitno na njegovo prethodno iskustvo u organizacijama, zato ce biti zaduzeni Trening instruktori.
-Svakom ce od njih biti objasnjeno do detalja sta ce trebati, postovati i morati da rade. Bice im objasnjeno kako se pali i koristi kamerica, preko me-do komanda, kao i kako se obija gepek takodje preko komanda me-do-try komanda
6. Kodovi
10-1- Sve jedinice i zaposlenici su duzni na parking SAHP-a
10-2- Negativno/odbijeno/ne
10-3- Tisina na radio/Ne koristiti takvu komunikaciju
10-4-Potvrdno/potvrdjeno/u redu/da
10-5- Ponoviti poslendji prenos
10-6- Zanemariti poslednji prenos
10-7- Prijava pauze
10-8- Povratak sa pauze
10-10- Pucnjava u toku
10-14- Potrebno je obuci se u specijalnu uniformu
10-20- Trenutna lokacija
10-21- Stanje na lokaciji/mestu/dogadjaju
10-99- Zavrsena situacija
7. Cinovi
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Pauk Service
4. Sheriff Regrut
5. Sheriff Officer I
6. Sheriff Officer II
7. Sheriff Officer III
8. Mladji Inspektor
9. Inspektor
10. SOG (SOG - Special Operation Group, bila bi jedinica zadužena za sve specijalne operacije poput talačkih situacija, pljačci prodavnica itd.)
11. K9 Unit (Praćenje i traganje,Otkrivanje droga, eksploziva, Sa k9 jedinicom se uvek vode psi)
12. Deputy Commander SOG
13. Deputy Captain K9 Unit
14. Deputy Captain Insprektor
....................High Staff..............................
15. Commander SOG
16. Captain K9 Unit
17. Glavni Inspektor
18. Captain Insprektor
....................HIgh Command.................................
19. Major
20. Pukovnik
21. SAHP Assistent Of Sheriff
22. SAHP Deputy Of Sheriff
23. SAHP Sheriff