Dobro vece! Mujo i Abrahame znam da sam zajebao stvari zestoko i jaako mi je zao zbog svega sto sam uradio. Ja sam Dusan White i zelim da vas zamolim za oprostaj. Zelim da se vratim na projekat i da uzivam sa svojim drugarima. Ne zelim da mi vratite 54027 acc, ali bar mi dopustite da igram na novom acc da napravim novi nalog i da krenem kao svi novi igraci ponovo da gradim svoju karijeru. Jako mi je zao i za evade jer sam samo zeleo da se vratim jer obozavam projekat i nisam mogao a da ne podrzim svoje prijatelje u vodjenju organizacija. Ostavite BL za admine, lidere nista mi to ne znaci jer zelim samo da sam prisutan na serveru jer smatram da sam dovoljno zreliji da nastavim normalno da igram na projektu a ne da pravim probleme. Smilujte se poslednji put i obecavam da vas necu razocarati. Najvise se izvinjavam ovim putem Muji Simbi jer sam pokusao da ga izmanipulisem i slazem u vezi moje kazne. MUJO IZVINI jako mi je zao najgluplji potez od mene. Znam kako je kad vas dosadna deca smaraju sa ovakvim glupostima ali jako bi mi znacilo da se vratim na projekat. Hvala vam voli vas Dusan White.