Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Refko Navaro

Player
Player
1. Vaše ime IRL: David
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-7H
5. Vaš Discord: duvud16
6. Vaše ingame ime: Refko Navaro
7. Vaš ID:57925

Dodatne informacije

1.Lider za..... SAHP
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Zeleo bih biti lider ove organizacije da pokazem da sam sreman za tu poziciju jer do sad nisam bio lider i nisam imao mogucnosti to da pokazem.

-Smatram da sam zbog svojih godina dovoljno spremna i iskusna osoba da vodim ovu org.

-Kao poslednje mislim da SAHP ima dosta skrivenog potencijala za dobar RolePlay, jer SAHP zauzima veliku teritoriju kde bi dobrim sisitemom podela patrola i jedinica moglo da se donesem odlican mir i zaštita na lokacijama Paleto Baya , Sandy Shoresa Auto puta... Jer je to ono što ja želim da postignem kao lider.

3.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Kao prvo posto je SAHP org koja zauzima veliko podrucije pod to mislim na auto put i mesta koja se nalaze na auto putu, sahpu je potrebna dobra organizacija da pokretije i zastiti sve to. E ja bi uveo moj sistem kretanja patrola koji bi se vodio po principu da se patrola npr krece delom auto puta loji nek se zove A1 i kad auto proleti tim delom 500KmH ako ga ne moze stici patrola iz te sekcije odma jablja drugoj patroli u sledecoj sekciji i oni ih tamo cekaju sa spaikovima.

-Uveo bih stroge kriterijume pri ulazenju u org kako bih sprecio mogucnos krsenja pravila organizacije. U org bi se storgo ulazilo putem aplikacija koje bi bile na neko vreme otvorene nekad zatorene prijave bih odradjivao na SAHP Mailu( Discordu) ili ako se u nekom slucaju deci mogu je I uci putem regrutacije.

- Sto se tice komunikacije sa kolega nikad nebih dozvolio nikakvo omalovazavanje drugih kolega kako u mojoj org tako i kokega koje nisu u mojoj org. Takve stvari bi uvek rezultovale otkazu.
Komunikacija na radiu bi bila profesiknalna bez upadanja u rec drugima toksicnoati na radiju i bez bilo kakvih vredjanja na radiju. Takodje bi uveo kodove koji bi moralai da se koriste.

-Kad je u pitanju sprecavanje kriminala tu ima raznih situacija od manjih kak sto su pljacke bankomata do vecih poput teroristickih cinova. Kad je u pitanju manji zlocin na to ce se uglavnom upucivati ljudi nizih cinova jasnije ljudi koji su tropoeri onice takodje uvek biti u patrolama te i spremni za te cesce manje kriminalne radnje.
A ako je u pitanju sverc droge ili zaplena kanabisa tu stupaju ljudi iz jedinice Detectives. Oni si obuceni ljudi koji sa sobom vode pse koji njuse drogu te i pomazu da je lakse nadju. Takodje detektive bih obucava da snimaju dokaze koji bi bili dostavljani FIBu, a i naucio bi ih da ispituju te uvedem malo vise koristi od donjih prostorija SAHP stanice.
I kad u pitanje stupaju najvisi zlocini teroristicki cinovi tu su ljudi iz jedinice SAT. Oni su ljudi koji bi redovno vezbali isli na takticke treninge. Posedovace svoju opremu i vozila koja ce koristiti kako bi uvek bili spremni za sve moguce situacije.

-Takodje bih u saradnji sa drugim org organizovao sto vise punktova da se obezbedi auto put i sigurno spreci kriminal.

-Bonusi ce se posebno clanu deliti svakih 3dana iskljucivo onome koji je pokazao trud rad I volju da pomognu da org napreduje te time I zasluzio taj bon=us. Naravno kad god sam u mogucnosti, a trudio bi se da bude svaki dan, davao bih veliki bonus svim zaposlenima kao pohvalu za njihov rad.

Činovi

1.Suspend
2. Cadet
3.Tropper junior
4.Tropper Officer
5.Tropper Senior
6.SAT
7.SAT Pilote
8.SAT Sniper
9.SAT Lieutenant
10.Junior Detectives
11.Detectives