1. Vaše ime IRL: Mirhad
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: m1ki1919
6. Vaše ingame ime : Joey Castello
7. Vaš ID : 18654
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: m1ki1919
6. Vaše ingame ime : Joey Castello
7. Vaš ID : 18654
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
- Zbog mog bogatog iskustva unutar SAHPa, gdje sam bio High Command (zamjenik državnog šerifa) vjerujem da posjedujem sposobnosti koje su potrebne za uspješno i disciplinovano vođenje ove organizacije. Izuzetno sam motivisan da izgradim SAHP kao najjaču organizaciju koja bi bila primjer za sve ostale svojim zalaganjem i profesionalnošću.
- Počeo sam od najnižih rankova unutar SAHPa te duboko poznajem sve zadatke i ciljeve koje mora svaki čin ispunjavati. Tokom mog vremena u SAHPu učio sam od iskusnih igrača koji su igrali od početka kreiranja servera i upoznat sam sa svakom mogućom situacijom s kojom se SAHP službenik sreće. Kasnije sam uznapredovao do najvišeg čina iza vodeće pozicije te sam bio koordinator svih dešavanja unutar organizacije.
- Posjedujem izuzetno roleplay iskustvo koje seže mnogo godina unazad te izuzetno poznajem i razumijem Roleplay pravila na serveru. Vjerujem u dobru i zdravu komunikaciju bez imalo toksičnosti te bih izgradio organizaciju koja bi bila utemeljena na disciplini i prije svega kvalitetnoj obuci svakog pojedinačnog čina.
- Jedna od ključnih stvari unutar organizacije bila bi zdrava komunikacija bez imalo toksičnosti te bih saslušao sve ideje i prijedloge koje bi imala visoka komanda kao i niži činovi.
- Svi regrutirani kadeti morali bi proći obaveznu akademiju gdje bi se testirala njihova vozačka kao i borbena vještina.
- Pokušavao bih da u saradnji sa drugim organizacijama bar jednom u 10 dana da organizujemo sastanak za čim bolju koordinaciju i planiranje zajedničnih akcija do sljedećeg sastanka.
- Unutar organizacije bih kreirao minimalno jednom nedjeljno vježbu na kojoj bi morali svi pripadnici učestvovati na kojoj bi se simulirale situacije kao što je talačka kriza te vjerujem da bi se time kršenje roleplay pravila svih činova na sličnim događajima svelo na minimum.
- Unutar organizacije bih kreirao minimalno jednom nedjeljno obavezni sastanak gdje bi svi činovi mogli razmijeniti svoje ideje i prijedloge za unaprijeđenje organizacije te bih u saradnji sa svojom visokom komandom uvažavao korisne ideje.
- Pokušao bih da povećam nivo zajedničkih akcija u saradnji sa FIB-om i LSPD-om te da zajednički organizujemo geto patrole, kao i patrole na autoputevima.
- Kreirao bih policijsku normu koju je potrebno ispuniti te bi svi službenici koji je zadovolje, bili adekvatno nagrađeni.
- Unutar organizacije bih kreirao specijalne jedinice kao što su:
Inspektori – djelovali bi kao manji tim neovisan od ostalih činova mimo visoke komande, gdje bi vršili istrage i potrage na područjima koje pokriva San Andreas Highway Patrol.
Air Support Tim – djelovali bi kao manji tim za koji je potrebno proći posebnu obuku gdje bi se pokazale vještine letenja. Jedan od članova visoke komande bi bio vodeći za ovaj tim te odgovaran za manju skupinu koja se pridruži.
Specijalna jedinica – manja skupina koju bi sačinjavali službenici sa najboljim borbenim sposobnostima te bi aktivno djelovala isključivo u kriznim situacijama. - Prije svega pokušao bih da sam Roleplay unutar organizacije podignem na najveći mogući nivo te da budemo vodeći primjer za sve ostale.