Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Bloods Street Gang | Fare Babush

Fare Weed

Leptiri svuda
Player
1. Vase RL ime: Fahrudin

2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona +1GMT
4. Prosjek online po danu 5+ sati
5. Vaš Discord fareee7
6. Vaše ingame ime Fare Babush
7. Vaš ID 44145

1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Proveo sam dosta vremena na ovom veoma dobrom projektu, takodje dosta vremena sam proveo i kriminalnim organizacijama i nakon dugo vremena provedenih kao zamenik u ORG zeleo bih da postanem vodja te organizacije jer stvarno dosta toga sam naucio i zelim da pokusam da napravim dobru atmosveru i dobar rad kao i odnos izedju clanova,bez svadje ili neke lose komunikacije i veoma dobrog rp-a.

2. Priznajem da biti lider nije laka odgovornost ali naravno vredi pokusati jednom primetio sam da u zadnje vreme ko uzme org poslo neko kratkog vremenskog perioda se disbanda ili prosto mu nije vise zanimljivo e bas zato zelim da pokazem suprotno i napravim organizaciju koja ce se pamtiti i koja ce trajati nadam se dugo.

3. Imam ekipu s kojom cu se boriti da zavrsimo dva mandata koja ce raditi svoj posao i na koju mogu racunati da me nikad nece napustiti ili raditi nesto protiv mene takodje imam i turf ekipu koja je spremna da se bori i postigne neki rezultat i uz njihovu pomoc osvojimo sezonu.

2. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.1. Svaki clan mora imati podjedanko paznje i respecta kao i svi ostali.
2.2. Naravno da clanove koji bi bili u organizaciji i bili veoma aktivni na akcijama bi ih nagradio (novcano ili rank-upom), a u suprotnom one koji su neaktivni bih kaznio rank down-on ili eventualno ih izbacio.
2.3. Rankovi i hc se nece dobivati tako lako osim onih koji moraju vec sa zaslugomi aktivnoscu.

3. Rankovi:

1. Tinkie Winkie
2. Pocetnik
3. Mali gangster
4. Geto momak
5. Geto cistač
6. Grafitti tim
7. Grafitti Tim slu
8. Gengster
9. Turfer
10. OG
11. Mini Chief