Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang | Veljo Quaresma

Rejected
Status
Not open for further replies.

Veljo

Foutre le bordel
Player
1. Vaše ime IRL : Veljko
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5+ sati
5. Vaš Discord : veljo3214
6. Vaše ingame ime : Veljo Quaresma
7. Vaš ID : 33214

Dodatne informacije

1. Lider za Bloods Street Gang

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    1. Bio sam hc u skoro svim organizacijama i želio bih se oprobati i vidjeti kako je biti lider
    2. Htio bih poboljšati RP kroz sto vise akcija i što veće aktivnosti samog crime RP
    3. Imam odredjene ljude koji bi radili aktivnosti i koji su iskusni u tome i siguran sam da neće praviti greške pri rađjenju akcija i vođenju organizacije. Samim tim koliko je do nas mi bi poboljšali roleplay na ovom serveru.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i niko vise da se ne bi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Ne bi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem ko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
    Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku kategoriju, za Turfove i za Sprejeve.

Mislim da je dovoljno receno, ostalo cemo, ukoliko uspemo u tome da uzmemo organizaciju, pokazati u delima!

Hvala na izdvojenom čitanju.

Rankovi:
    1. Novajlija
    2. Pocetnik
    3. Mali gangster
    4. Mlada nada
    5. Geto cleaner
    6. Grafitti team
    7. Grafitti team leader
    8. Gangster
    9. Turfer
    10. Mali sef