Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Bloods Street Gang | Naum Magomedov

Mico Puharic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Naum
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online po danu: 6+
5. Vaš Discord: micopuharicc
6. Vaše ingame ime: Naum Magomedov
7. Vaš ID: 36634
Dodatne informacije:

1. Lider za
Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Kao lider
Bloods Street Gang-a, imao bih priliku da pokažem moju sposobnost I sposobnost mog tima u vodjenju organizacije. Ova uloga mi omogućava da donosim ključne odluke koje oblikuju sudbinu naše bande, od strateškog planiranja zauzimanja teritorija do sklapanja saveza sa drugim bandama kako bi mogli da zajedno radimo razne akcije koje bi dovele do povećanja RolePlay-a u kriminalu . Biti lider ove organizacije znači imati kontrolu nad svim aspektima operacija i postati osoba čiji autoritet mora da se postuje. Tamo gde većina vidi haos, ja vidim priliku za dominaciju i stabilnost.

-Jedan od glavnih razloga zašto želim da budem lider
Bloods-a jeste potencijal za stvaranje ogromnog bogatstva kroz naše ilegalne operacije. Kao vođa, imao bih priliku da upravljam resursima organizacije te pazio bih da nikad ne ostanemo bez metkova, pancira I pušaka.Kao lider forsirao bih da sto vise idemo na razne dogadjaje koje nam donose resurse (tajna radnja). U ovoj organizaciji svaki clan bi bio saslusan I njegovo misljenje verovatno usvojenjo ako je to moguće.

-Liderstvo nije samo moć i novac to je prilika da se mi kao organizacija zblizimo I stvorimo neko naše poštovanje u organizaciji. Želim da inspirišem i motivišem članove bande da ostanu ujedinjeni, da se bore za našu stvar i da zajedno gradimo nasleđe koje će se pamtiti. Kao lider, verujem da bih mogao da stvorim ne samo strah među rivalima, već i poštovanje unutar naše zajednice. Na kraju, cilj mi je da osiguram da ime
Bloods postane simbol snage, ujedinjenosti i nepobedivosti.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Truditi se da
Bloods ne stvara lose misljenje drugim organizacijama nego da bude dobra sa većinom od organizacija.
- Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad.
-Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti ozivljavanje geta i svih bandi sto je u sustini vazno za bande i kriminalnu stranu.
-Forsirao bih da sto vise idemo na razne dogadjaje kako bi bilo zanimljivo ostalim clanova kako bi doprineli boljem RolePlay-u

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Na razmatranju...

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Top Bottom