Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Families | Dani Tsukuyomi

Dani Tsukuyomi

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Daniel
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-7h
5. Vaš Discord: ahcklo
6. Vaše ingame ime: Dani Tsukuyomi
7. Vaš ID: 30198

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Zelim biti lider prvenstveno jer nikada pre nisam bio lider i zelim da se oprobam u liderstvu.

Zelim da budem lider ove specificne organizacije jer sam od uvek voleo Families kao organizaciju, ceo moj role-play sam proveo u crime-u ali najveci deo u The Families zato bih zeleo da budem lider ove specificne organizacije.

Uvek sam bio HC u bilo kojoj crime organizaciji, te zbog mog iskustva mislim da sam sposoban da vodim organizaciju i zato zelim biti lider.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

U crime-u imam dosta iskustva, te cemo raditi talacke i pljacke na moj jedinstven nacin. Imacemo po 25 ljudi na ovim IC eventima, specijalni tim koji ce se potruditi da niko ne padne na eventima kako niko ne bi bio uhapsen, a glavni HC i ja na pregovorima.

Graffiti tim ce uvek farbati grafite po malom i velikom ghettu. Ni jedan grafit nece biti obojen od bilo koje druge organizacije sem Familiesima, oni ce takodje imati bonus de na kraju svake nedelje onaj ko oboji najvise grafita ce dobiti odredjenu sumu novca

Imam spremljen turf team koji ce turfati zajedno samnom. Pokusacemo da budemo sto bolji i da uzmemo svaku teritoriju koju mozemo. Naravno, ljudi koji budu imali RSZ, necemo dozvoliti da dobijamo verbale i warnove na gluposti kao sto su zakazivanje turfova. Bicemo veoma oprezni i pazljivi.

Pravicemo saveze sa ostalim bandama kako bi smo mogli da pobedjujemo state na talackama i kako bi smo bili nepobedljivi.

Bicemo uvek na eventima poput tajne radnje i pomorske bitke. Potrudicemo se da na svakoj tajnoj radnji uzmemo svaki parasut, a na svakoj pomorskoj bitci pokusacemo da uzvucemo maksimalno oruzija i municije sto mozemo.

Takodje da ne zaboravimo, uvek cemo biti na podmornici i necemo samo stojati tamo nego cemo se i pucati sa celim state i pokusacemo da ukrademo podmornice kako bi nam balans uvek bio stabilan.

Pokusacemo takodje da kada neka state organizacija radi ghetto patrolu da ih sprecimo u njihovom uspehu pa cemo da ih ubijemo te robamo.

Imam i veoma zanimljive ideje, a jedna od njih je da kada state radi raciju na moju bandu, mi cemo pokusati da ih sprecimo u tome i pokusacemo da odbranimo tu raciju.

Setio sam se necega sto niko do sada nije radio a to je da kada nam zafali novca na balans mi cemo da krademo skupa kola te pare koje dobijemo ce otici pravo u balans kako bi nam balans organizacije uvek bio stabilan.

Clanovi moje organizacije ce morati da znaju pravila grada kako ne bi dozvolili da dobijemo warnove na gluposti. Takodje svako ko bude ulazio u organizaciju ce biti ispitan pre ulaska u organizaciju kako bi mogao da bude deo moje bande.

Rankovi ce se zasluzivati po svoje aktivnosti. Nece se HC deleti samo tako vec jedini nacin je aktivnost.
Uslovi za ulazak u organizaciju su sledeci:
- Minimalno 5 IC godina
- Minimalno 12 OC godina
- Poznavanje pravila servera
- Zelja za organizaciju

Vidjam dosta crime organizacija da posle druge nedelje aktiviranja dobijaju Disband. Ja cu se potruditi da uradim ceo mandat bez puno warnova i verbala, a ako budem mogao uzecu i jos jedan mandat kako bi ostali najjaci i zapamceni.

Rankovi:

1.Suspend
2.Newbie
3.Hamster
4.Lil Gaangster
5.Ghetto Boy
6.Grafitti Team
7.Grafitti Team Leader
8.Hustler
9.Turfer
10.Calypso
11.O.G